.Connect.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

.Connect., Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Renkli görselleri ve harika atmosferiyle dikkat çeken .Connect., aynı renkli noktaları bir araya getirerek puanlar kazandığınız bir oyundur. Zorlu bölümleriyle dikkat çeken oyunda iki farklı oyun modu yer alıyor. Rahatlatıcı oynanışı ve kolay mekanikleriyle beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm .Connect., mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi. Rahatlatıcı müzikleri ve sürükleyici atmosferiyle de dikkat çeken oyunda 170'den fazla zorlu bölüm yer alıyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken .Connect., arkadaşlarınıza da meydan okumanıza olanak sağlıyor. Zaman geçirmek için birebir olan .Connect oyununu kaçırmayın.

.Connect. oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

.Connect.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
124 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu

.Connect., iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve sürükleyici bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olan .Connect., renkli görselleri ve zorlu bölümleriyle dikkat çekiyor. Renkli blokları bir araya getirerek bölümleri tamamlamanız gereken oyunda rahatlatıcı ve sürükleyici bir atmosfer yer alıyor. .Connect., mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi. .Connect., ayrıca arkadaşlarınıza da meydan okumanıza olanak sağlıyor. Zaman geçirmek için birebir olan .Connect oyununu kaçırmayın. Bu tarz oyunları oynamayı seviyosanız beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda tek yapmanız gereken kutuları hareket ettirerek uygun yerlerin yerleştirmek ve bölümü tamamlamak.

.Connect. oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Connect the Pops!

    Zevkli deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Cell Connect

    Cell Connect, sayılı hücreleri eşleştirmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu.
  • 248: Connect Dots, Pops and Numbers

    Harika deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Connect 10

    Connect 10, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Word Connect : Word Cookies

    Word Connect : Word Cookies, gizli kelimeleri ortaya çıkarmanız gereken bir oyundur.
  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.