Conquerors: Clash of Crowns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
381 TOPLAM İNDİRME

En güçlü hükümdar olmak için savaşın.

Conquerors: Clash of Crowns Türkçe adıyla Fetih: Taht Savaşları, Android telefonunuza ücretsiz indirip keyifle oynayacağınız online strateji oyunu. Tarihi Arap dünyasında geçen oyun, krallık savaşı üzerine kurulu. Uzun soluklu mobil strateji oyunlarını seviyorsanız bu yapımı kaçırmayın. Hem ücretsiz hem de Türkçe dil desteğiyle geliyor!

Krallık kurma ve yönetme temelli strateji oyunları arasında önemli bir yere sahip olan Fetih: Taht Savaşları’nda krallığınızda küçük bir köyle başlayıp en güçlü şehir olmak için mücadele ediyorsunuz. Aralarında Alp Arslan, Abu Ja’far al-Mansur’un da bulunduğu kahramanlarla fetih planları yapıyorsunuz. Ordunuzu geliştiriyor, lonca kurup vilayetlere saldırıyor, köy ve kaleleri kontrolünüz altına alarak bölgenin hakimi oluyorsunuz. Sefer yolunda ilerlerken kahramanlarınız seviye atlıyor, yetenekleri gelişiyor, yeni ekipmanlarla kuşanıyor.

Herkesin en güçlü hükümdar olmak için savaş içerisinde olduğu oyunda sadece lonca arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir sürü etkinlik bulunuyor. Saray kuşatması, vilayet savaşları, dünya istilası, istilacı savaşları, lonca savaşları dahil nice güç birliğine dayalı savaşlar sizi bekliyor. Bunların yanı sıra haftalık düzenlenen arena sezonlarında birbirinden güzel ödüllerin sahibi olabilirsiniz.

Erkan Calp

Conquerors: Clash of Crowns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
268 MB DOSYA BOYUTU

Tarihi Arap dünyasında geçen strateji oyunu

Conquerors: Clash of Crowns (Fetih: Taht Savaşları), toprak savaşlarını temel alan mobil strateji oyunlarını seven herkese tavsiye edebileceğim kaliteli bir oyun.

Krallığımızda küçük bir köy olarak başladığımız oyunda en güçlü şehir olmak için mücadele veriyoruz. Tüm oyuncular en güçlü hükümdar olma çabasında. Ordunuzu kurun, savaşa hazırlayın!

Krallık kurma, yönetme ve geliştirmeye dayalı strateji oyunlarından Fetih: Taht Savaşları, tarihi Arap dünyasında geçiyor. Aralarında Alp Arslan ve Abu Ja’far al-Mansur’un da yer aldığı 26 farklı kahramanla toprak savaşına giriyoruz. Sefer yolunda ilerlerken güçlü orduların yanı sıra yaratıklarla yüz yüze geliyoruz. Tek başımıza ilerleyebildiğimiz gibi lonca arkadaşlarımızla gücümüzü birleştirip zafer coşkusunu daha hızlı yaşama şansına da sahibiz. Lonca demişken, oyunda lonca arkadaşlarınızla katılabileceğiniz birçok etkinlik bulunuyor. Saray kuşatmasından vilayet savaşlarına, lonca savaşlarından istilacı savaşlara pek çok etkinliğe katılabilirsiniz. Kendinize güveniyorsanız ödüllü haftalık arena sezonlarına da katılabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Conquerors

    World of Conquerors, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği başarılı ve eğlenceli bir Android online strateji oyunu.
  • Critter Clash

    Hayvanlardan takım kurup online mücadele ediyorsunuz.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • Origins of an Empire

    Tarihi mobil oyunları sevenler bu yapımı kaçırmamalı!
  • Boom Beach APK

    Boom Beach APK, Clash of Clans'e benzerliğiyle dikkat çeken stratejik savaş oyunu.
  • Sky Clash: Lords of Clans 3D

    Sky Clash: Lords of Clans 3D, Android platformuna ücretsiz çıkış yapan mmo rpg - rts oyunu.
  • Army Clash

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu