Construction Simulator 2014

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
12,031 TOPLAM İNDİRME

Construction Simulator 2014 inşaat ve iş makinelerini kontrol ettiğimiz eğlenceli bir simülasyon oyunu.

Construction Simulator 2014 özellikle simülasyon oyunlarından hoşlanan oyuncu kitlesine hitap eden bir iş makinesi simülasyonu oyunu olarak tanımlanabilir. Uygulama marketlerde çok sayıda simülasyon oyunu bulunmakta fakat bunların çok azı Construction Simulator 2014’ün kalitesine yaklaşabiliyor. Bu oyunu hem tabletler hem de akıllı telefonlar üzerinde oynamak mümkün.

Oyunda tahmin ettiğiniz gibi birbirinden farklı amaçlar için üretilmiş iş makinelerini kontrol ediyor ve bizden tamamlamamız istenilen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Oyunda tam tamına 14 farklı inşaat makinesi bulunuyor. Elbette bunların hepsi farklı kontrol mekanizmalarına sahipler. Gerçekçi bir deneyim yaşatmayı başaran Construction Simulator 2014’te modellemeler de detaylı bir yapıda sunuluyor. İlk başlayan oyuncular daha kolay kontrol mekanizmasını tercih edebilirler. Eğer bu konuda biraz tecrübeniz varsa uzmanlara göre olan kontrol mekanizmasını seçebilirsiniz.

Monotonluktan uzak yapısı, gerçekçi modellemeleri ve keyifli atmosferiyle simülasyon oyunları oynamaktan keyif alan herkes Construction Simulator 2014’ü zevkle oynayabilir.

Emircan Erdoğan

Construction Simulator 2014

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,034 TOPLAM İNDİRME
102 MB DOSYA BOYUTU

Construction Simulator 2014 iOS cihazlar için sunulan kaliteli simülasyon oyunlarından bir tanesi.

Simülasyon oyunlarından keyif alıyorsanız Construction Simulator 2014 kesinlikle denemeniz gereken yapımlar arasında yer almalı. Bu oyunu hem tablet hem de akıllı telefonlarımız üzerinde sorunsuz bir şekilde oynayabiliyoruz.

Oyunda gelişmiş üç boyutlu grafikler görev yapmakta. Simülasyon oyunları arasında bu denli bir kalite sunan çok az yapım var. Liebherr, Man ve Still gibi üreticilerin tasarladıkları iş makinelerinden istediğimizi seçerek görevleri yapmaya başlıyoruz.

Görevler kolaydan zora doğru sıralanmış ve ilk birkaç bölüm bizi oyuna ısındırmayı amaçlıyor. Farklı kontrol mekanizmaları olduğu için oyuncular istedikleri tarzı seçmekte özgür bırakılmış. En fazla hangisi kullanışlı geliyorsa o kontrolü seçebilirsiniz.

Oyunda toplamda 14 farklı iş makinesi bulunmakta. Bunların her biri farklı özellikler barındırıyor ve her biri farklı kullanım özelliklerine sahip. Genel olarak başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz Construction Simulator 2014 türü sevenler tarafından büyük küçük demeden keyifle oynanacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Construction Simulator 2

    Construction Simulator 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Construction Simulator PRO 17

    Construction Simulator PRO 17 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • City Construction Simulator 3D

    City Construction Simulator 3D simülasyon türü oyunlardan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken ypaımlar arasında yer alıyor.
  • Construction Simulator 3 Lite

    Yaptığınız inşaatlarda ustalığınızı gösterin.
  • Car Mechanic Simulator 2014

    Car Mechanic Simulator 2014 araba tamir etmeye çalıştığımız keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Crane Simulator Extended 2014

    Crane Simulator Extended 2014 eğlenceli ve yüksek hassasiyet gerektiren bir simülasyon oyunudur.
  • Car Simulator 3D 2014

    Car Simulator 3D 2014 ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir araba kullanma oyunudur. Ufak tefek hataları olsa da keyif vermesini biliyor.
  • Heavy Machines & Construction APK

    Heavy Machines & Construction APK iş makinalarıyla keyifli anların yaşandığı bir simülasyon oyunudur.