Construction Simulator 3 Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,063 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Yaptığınız inşaatlarda ustalığınızı gösterin.

Construction Simulator 3 Lite Edition'da, Construction Simulator serisinin en yeni bölümünün kısa bir ön bakışını oynayabilirsiniz. Orijinal lisanslı makinelerin direksiyonuna geçin ve güzel Neustein şehrini deneyimleyin. 

Construction Simulator 3 Avrupa'ya dönüyor: Avrupa kasabasını ünlü markaların resmi lisanslı araçlarıyla keşfedin. Caterpillar, Liebherr, CASE gibi orijinal araçların değişik ve zorlu kontratlarını üstlenin. Yollar ve evler yapıp onları onarın. Şehrinin silüetini şekillendirin ve araç filonuzu genişletin.

Tamamen yeni bir haritayı keşfedin ve büyüyen şirketinizle yeni kontratlar ve araçlar açın. Alp Dağları'nın eteklerini andıracak şekilde tasarlanmış bir haritayı keşfedin ve üç değişik bölgede oynayın: Şirketini kuracağın köy, geniş bir sanayi bölgesi ve modern bir kasaba. Kontratlar arasındaki boş vakitlerinizi serbestçe araç sürmeye uygun açık dünyayı keşfetmek için kullanın.


 

Ömer Dursun

Construction Simulator 3 Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
192 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Yaptığınız inşaatlarda ustalığınızı gösterin.

Construction Simulator 3 Avrupa'ya dönüyor: Avrupa kasabasını ünlü markaların resmi lisanslı araçlarıyla keşfedin. Caterpillar, Liebherr, CASE gibi orijinal araçların değişik ve zorlu kontratlarını üstlenin.

Köprü yapımı ve heyecan verici başka görevlerde sağlam ve derin temeller için, Liebherr LB28 sondaj kulesininin keyfini sürün! Oyunun birçok hayranının uzun zamandır beklediği bir başka özellik de kokpit gönümü. Artık Construction Simulator 3'ün keyfini araç içinden çıkarabilir ve kocaman makineleri kontrol etmenin nasıl birşey olduğunu ilk elden deneyim edin. 

Çok miktarda araç sizi bekliyor. Yol yapım ve onarım projelerine Caterpillar, BOMAG gibi makineler ile meydan okuyun. MAN TGX kamyonunun direksiyonuna geçin ve yerel çakıl ocağını ya da malzeme tedarikçisini ziyaret edin ve Liebherr 150 EC-B 8 kule vinci ile yeni yükseklikleri keşfedin. 


 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • X Construction Lite

    X Construction Lite, fizik kurallarını temel alan bir ray inşaatı oyunu ve Android için en başarılı oyunlardan biri.
  • Construction Simulator 2014

    Construction Simulator 2014 inşaat ve iş makinelerini kontrol ettiğimiz eğlenceli bir simülasyon oyunu.
  • Construction Simulator 2

    Construction Simulator 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Construction Simulator PRO 17

    Construction Simulator PRO 17 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • City Construction Simulator 3D

    City Construction Simulator 3D simülasyon türü oyunlardan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken ypaımlar arasında yer alıyor.
  • City Construction Road Builder

    City Construction Road Builder, iş makinelerini kullanarak zift döküp yol yapacağınız eğlenceli bir Android simülasyon oyunu.
  • Construction City 2

    Construction City 2, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz inşaat oyunu.
  • Heavy Machines & Construction APK

    Heavy Machines & Construction APK iş makinalarıyla keyifli anların yaşandığı bir simülasyon oyunudur.