Construction Simulator PRO 17

x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
453 TOPLAM İNDİRME

Construction Simulator PRO 17 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

Construction Simulator PRO 17 eğer detaylı ve gerçekçi bir simülasyon oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir inşaat simülasyonu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş bir oyun olan Construction Simulator PRO 17'da şehirdeki en görkemli binaları inşa etmek için uğraş veriyoruz. Fakat inşaat kariyerimize başlarken herşeye sıfırdan başlıyoruz. İlk olarka küçük işler için sözleşme imzalıyor, birkaç katlı küçük binalar inşa ediyoruz. Kazandığımız parayı ise şirketimize yatırım yapmak için kullanıyoruz. Yeni inşaat araçları alıyor ve sahip olduğumuz araçları geliştiriyoruz. Bu sayede daha büyük binalar ve hatta gökdelenler inşa edebiliyoruz.

Construction Simulator PRO 17 oynarken inşaatları adım adım yapıyoruz. İlk önce binanın temelinin atılacağı yeri kazıyoruz. Kepçelerle ve dozerlerle molozları çıkarıp taşıyoruz. Sonrasında ise katları çıkmaya başlıyoruz. Oyunda 17 farklı araç seçeneğine sahibiz, bu araçları iç kamera açısıyla kontrol edebiliyoruz. Bunun yanında 2 büyük şehir ve 2 kırsal alan haritası Construction Simulator PRO 17'de yer alıyor.

Construction Simulator PRO 17 oynarken su parkları, gökdelenler, belediye binaları, rüzgar santralleri gibi farklı yapılar inşa edebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Construction Simulator PRO 17

x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
279 TOPLAM İNDİRME
349 MB DOSYA BOYUTU

Construction Simulator PRO 17 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

Construction Simulator PRO 17 oyunculara gerçekçi bir oyun tecrübesi sunmayı hedefleyen bir inşaat simülasyonu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirilmiş bir oyun olan Construction Simulator PRO 17'da kendi inşaat firmamızın başına geçiyoruz. İş hayatımıza başlarken önce küçük işleri alıyoruz ve birkaç katlı binalar inşa ediyoruz. Yavaş yavaş para kazanarak şirketimizi büyütmeye başlıyor, inşaat araçlarımızı geliştirerek ve yeni iş makineleri satın alıyoruz. Sonrasında ise şehrin görünümünü değiştirecek gökdelenler, dev kongre merkezleri, lunaparklar gibi yerler inşa edebiliyoruz.

Construction Simulator PRO 17 içinde 17 farklı inşaat aracı kullanabilmekteyiz. Bu araçlar arasında beton tankerleri, dev vinçler, dozerler ve kepçeler gibi araçlar yer alıyor. Araçları iç kameradan kontrol ederek daha gerçekçi bir oyun tecrübesi yaşayabiliyoruz. Oyunda 2 farklı şehir haritası ve 2 farklı kırsal alan haritası yer alıyor.

Construction Simulator PRO 17'da bir tecrübe puanı sistemi yeralıyor. İnşaatları tamamladıkça tecrübe kazanıyorsunuz ve seviye atlayabiliyorsunuz. Oyunun grafik kalitesinin ortalamanın üzerinde olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Construction Simulator 2

    Construction Simulator 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Construction Simulator 2014

    Construction Simulator 2014 inşaat ve iş makinelerini kontrol ettiğimiz eğlenceli bir simülasyon oyunu.
  • City Construction Simulator 3D

    City Construction Simulator 3D simülasyon türü oyunlardan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken ypaımlar arasında yer alıyor.
  • Construction Simulator 3 Lite

    Yaptığınız inşaatlarda ustalığınızı gösterin.
  • Bus Simulator 17

    Bus Simulator 17, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz otobüs simulator (otobüs simülasyonu) oyunu.
  • Heavy Machines & Construction APK

    Heavy Machines & Construction APK iş makinalarıyla keyifli anların yaşandığı bir simülasyon oyunudur.
  • Bus Simulator Pro

    Bus Simulator Pro mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülasyonudur
  • Truck Simulator PRO USA

    Truck Simulator PRO USA, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz gerçekçi bir tır simülasyonudur.