ContactBox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
8.8 MB DOSYA BOYUTU

ContactBox Android tablet ve telefonlar için kişi listesi paylaşma uygulamasıdır.

Yakınlarınızla ve iş arkadaşlarınızla kişi listesi paylaşmanın kolay ve verimli yolunu arıyorsanız ContactBox uygulaması tam size göre. ContactBox, ortak tanıdıkların iletişim bilgilerini başkalarıyla paylaşmak, bu listelerdeki değişiklikleri tek yerden yaparak senkronize edebilmek için geliştirilmiş bir uygulama. Kişi listenizi onlara yakınlık derecenize ya da görüşme amacınıza göre sıralayabilir, aynı yakınlık ve ilgiye sahip çevrenizle paylaşabilirsiniz.

İstediğiniz sayıda kişi listesi oluşturabildiğiniz uygulamayı ister müşteri yönetimini kolaylaştıracak bir ofis paylaşım aracı, ister acil durumlarda ya da bir organizasyon sırasında aranacak akraba listesi, ya da okulda aldığınız derslere ve projelere göre ortak arkadaşlarınızı tuttuğunuz bir liste olarak kullanmanız mümkün. Uygulamayı çekici kılan özelliklerinden biri de listelerde yapılan telefon, e-posta gibi değişikliklerin listeye sahip tüm kişilerde senkronize olarak aynı anda güncelleniyor olması.

Kişi listenizi paylaşmanın yanıda yedeklemenizi de sağlayan uygulamanın Android tablet ve telfonlarınıza yükleyerek arkadaşlarınızla adres listenizi zenginleştirmenizi öneriririz. Böylece hem bağlantınızın kopuğu arkadaşlarınızla yeniden iletişim kurma fırsatı bulacak, hem de telefonunuz bozulduğunda adres defteri toparlama derdinden kurtulacaksınız.

Merve Sarpkaya

ContactBox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

ContactBox iPhone ve iPad için kişi listesi paylaşma uygulamasıdır.

Kişi listenizi yakınlarınızla paylaşmak mı istiyorsunuz? ContactBox uygulaması kişi listenizi yönetmenizi ve paylaşmanızı kolaylaştıracak. Kişilerinizi yakınlığınıza ve tanışma sebebinize göre listeleyebileceğiniz uygulama sayesinde farklı gruplarla farklı listeler paylaşabilme şansına sahipsiniz.

Örneğin okulda/dershanede aynı dersi aldığınız arkadaşlarınızla bir liste oluşturup bunu paylaştığınızda, hem herkesin kişileri ayrı ayrı kaydetme derdini ortadan kaldırıyorsunuz, hem de gruba yeni birinin iletişim bilgileri eklediğinde listeye erişimi olanların ayrı ayrı eklemesine gerek kalmadan senkronizasyon sayesinde liste herkeste güncelleniyor. Aynı özelliği kullanarak işyerinizdeki farklı proje ve birimler için liste oluşturabilir, ailenizle bir organizasyonda çağrılacak akrabalar listesi yaratabilir, komşularınızla etraftaki esnaf ve marketlerin numaralarını paylaşabilir, bayramda mutlaka aranacaklar listesi oluşturabilirsiniz.

Listelerinizi oluşturduktan sonra başklarıyla paylaşmanın, liste üzerinde senkronizasyonun ve yedeklemenin yanında toplu mesaj ve e-posta atmayı da sağlayan bu işlevsel uygulamayı iPhone ve iPad cihazlarınıza yüklemenizi ve kişi listenizi zenginleştirmenizi öneririz.

Merve Sarpkaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • NoteLedge

    NoteLedge, aklınıza gelen tüm düşünceleri farklı formatlarda not olarak kaydedebilmenizi sağlıyor.
  • No Lock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • No More!

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • OFFTIME

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.