Cooking Craze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME

Cooking Craze, pastanelerden 5 yıldızlı restoranlara her yerde çalıştığımız zaman yönetimi oyunu.

Cooking Craze, pastanelerden beş yıldızlı restoranlara dünyada girilmedik mutfak bırakmadığımız hızlı tempolu bir mobil oyun. Zaman yönetimi oyunlarını seviyorsanız Android telefonunuzda oynayabileceğiniz en iyi yapımlardan biri. Malzemeleri hazırlayıp pişirmekten müşterilere servis etmeye her şey sizin sorumluluğunuzda.

Basit dokunuşlarla oynanan zaman yönetimi oyununda kahvaltı, öğle ve akşam yemeği için işletmemize gelen müşterilere birbirinden leziz menüler hazırlıyoruz.

Fast-food ürünlerinden tatlılara, et yemeklerinden pastalara yapmadığımız, denemediğimiz tat kalmıyor. Paris, Rio, New York ve daha pek çok şehirde lüks mekanların mutfağında şef olarak görev alıyoruz. Müşterilerimizin siparişlerini istedikleri gibi olabildiğince hızlı şekilde hazır etmek için uğraş veriyoruz. Mutfakta ne kadar çabuk olur ve az hata yaparsak o kadar fazla para kazanıyor, seviye atlayarak daha lüks yerlerde çalışmaya başlıyoruz.

Erkan Calp

Cooking Craze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Cooking Craze, pastanelerden restoranlara her yerde çalıştığınız zaman yönetimi oyunu.

Cooking Craze, iPhone ve iPad’de aynı keyifli oynanışı sunan restoran oyunu. Pastanelerde başlayıp 5 yıldızlı restoranların mutfağına girmek için gecenizi gündüzünüze kadar çalıştığınız oyunda zaman yönetimini çok iyi yapmanız gerekiyor. Siparişleri hazırlarken hem hızlı olmalısınız hem de fazla pişirmemeli, malzemeleri ziyan etmemelisiniz.

Yüzlerce seviyenin yanında günlük görevler içeren zaman yönetimi oyununda başlangıçta çok bilindik mekanlarda çalışmadığınızdan menüleri hazır etmek çok zor olmuyor. Müşterilerin az gelmesi, malzeme sayısının az olması işinizi oldukça kolaylaştırıyor. Ancak işinizi hafife alıp performansınızı düşürmemelisiniz. Aksi halde 5 yıldızlı restoranların mutfağına girmeyi unutun. Üstün performans sergileyip restoranlarda çalışmaya başlarsanız iş yoğunluğunun artacağını, farklı lezzetler hazırlamak zorunda kalacağınızı, gün içinde kahvaltı, öğle ve akşam dışında özel günler için de siparişler alıp hazırlayacağınızı unutmayın. Tabii ki geceli gündüzlü çalışmanın karşılığını alıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Coffee Craze

    Birbirinden lezzetli onlarca farklı kahve pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Cooking Live APK

    Cooking Live APK ile Android cihazınızda restoran işletebileceksiniz.
  • My Cooking APK

    Eğlenceli bir oynanışa sahip olan My Cooking APK, Google Play üzerinde ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • Cooking Simulator APK

    Cooking Simulator APK, yemek yapma simülasyonu oyunu. Yemek simülatörü oyununda mutfakta bir şef edasıyla lezzetli yemekler pişiriyorsunuz.
  • Cooking Games 3D

    Mutfaktaki hünerlerini gösterme zamanı.
  • Cooking Fever APK

    Cooking Fever APK, yemek oyunları, yemek yapma oyunu, zaman yönetimi oyunları sevenler için tavsiyedir.
  • Cooking Frenzy

    Yemek eğlencesine katıl ve koleksiyon heyecanını yaşa.
  • Masala Express: Cooking Game

    Hızlıca yemeklerinizi pişirin ve müşterileri memnun edin.