Cordy

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,393 TOPLAM İNDİRME

Cordy, üç boyutlu tasarımıyla başarılı bir mobil oyundur.

Cordy, üç boyutlu grafik özellikleriyle öne çıkan ve Android işletim sistemli mobil cihazlar için geliştirilmiş olan popüler bir aksiyon oyunudur.

Cordy isimli kahraman robotumuzun gezenindeki tüm elektrik enerjisi yok olmuştur. Ve Cordy önüne çıkan tüm yıldızları, enerjileri almalıdır. Bunun için yapılması gereken, çeşitli özelliklere sahip yolda hızlı koşmak, zıplamak kısacası ilerlemektir. 

En popüler mobil oyunlardan biri olan Cordy, dört bölümü ücretsiz olarak sunmakta ve devamı için oyun severin satın almasını istemektedir.

Onur Şendere

Cordy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
44.8 MB DOSYA BOYUTU

Cordy, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz bulmaca ve koşu oyunlarını bir araya getiren bir 3 boyutlu platform oyunudur.

Cordy, aksiyon, platform ve bulmaca oyun türlerinin bir araya gelmesiyle oluşan başarılı ve eğlencel bir iOS oyunudur. Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyerek oynayabilirsiniz. Oynadıkça bağımlısı olacağınız Cordy, milyonlarca kişi tarafından oynanmaktadır.

Ufak bir robot olan Cordy ile tüm bölümleri bitirmek oyundaki amacınız. Tün dünyaya güç sağlamak için bölümlerdeki güçleri toplamalı ve Cordy için eşya almalısınız. Cordy'nin önüne çıkan engelleri atlatabilmesi için ona yardımcı olmanız gerekmektedir.

Oyundaki tüm bölümler detaylı olarak hazırlanarak bir çok makine yerleştirilmiştir. Farklı oyun dünyaları bulunan oyunda, her bölümde yapmanız gereken 3 farklı görev bulunmaktadır.

Cordy'nin ücretsiz versiyonunda sadece ilk 4 bölüm ücretsiz olarak oynanabilmektedir. İlk 4 bölümü bitirdikten sonra oyunu oynamak isterseniz diğer bölümlerin kilidini oyun içi satın alma işlemi yaparak açabilirsiniz. Bölümler dışında Cordy'nin dış görünümü için de farklı eşyalar alabiliyorsunuz.

Her yaştan oyuncunun oynayabileceği eğlenceli bir oyun olan Cordy'i iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cordy Sky

    Cordy Sky, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Cube Escape: Paradox

    Eğlenceli deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Hotel Transylvania: Monsters

    Otel Transilvanya hayranları için yepyeni bulmaca aksiyon oyunu
  • Past For Future

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • MIDNIGHT Remastered

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Jacob Jones and the Bigfoot Mystery

    Sıradışı bir macera oyunu arıyorsanız bu yıl mobil cihazlar için çıkacak en iyi oyunlardan biri olmaya aday olan Jacob Jones and the Bigfoot Mystery aradığınız şey.
  • DANDY DUNGEON

    DANDY DUNGEON, prensesi kurtarmak için zindana girdiğiniz bulmaca - rpg oyunu.
  • Missing Translation

    Missing Translation kendine has bir yapıya sahip olan bir macera oyunudur