Cornea

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Cornea uygulamasıyla çektiğiniz bir fotoğrafı paylaşmadan önce uygun filtreler ve etiketleri anında öğrenebileceksiniz.

Cornea uygulamasıyla çektiğiniz bir fotoğrafı paylaşmadan önce uygun filtreler ve etiketleri Android cihazlarınızdan öğrenebileceksiniz.

Fotoğraf konusunda size danışmanınız gibi bir hizmet sunan Cornea, fotoğrafı sosyal medyada paylaşmadan önce fotoğrafa en uygun efektler ve hashtag’leri sizlere öneriyor. Sunduğu öneriler sayesinde fotoğraflarınızın daha iyi görünmesini sağlayan ve bununla birlikte daha çok etkileşim almasında yardımcı olan uygulamada, fotoğrafınızın ne kadar etkileşim alacağına dair bir puan da sunuluyor.

Ücretsiz ve sınırsız filtreler sayesinde fotoğraflarınızı daha etkili hale getirebileceğiniz ve kişiselleştirilmiş hashtag önerileriyle daha çok kişiye ulaşabileceğiniz uygulamada ihtiyaç duyabileceğiniz tüm resim düzenleme araçlarına da sahip olabilirsiniz. Paylaşacağınız fotoğrafların daha çok beğenilmesini istiyorsanız, Cornea uygulamasının tavsiyelerine kulak vermenizi tavsiye ediyoruz.

Volkan Yılmaz

Cornea

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Cornea uygulaması çektiğiniz fotoğraflara en uygun filtre ve hashtag önerilerini sizlere sunuyor.

Cornea uygulaması iOS cihazlarınızdan çektiğiniz fotoğraflara en uygun filtre ve hashtag önerilerini sizlere sunuyor.

Sosyal medyada paylaşacağınız fotoğrafların daha çok beğeni ve etkileşim almasını istiyorsanız, bazı küçük detaylara dikkat etmeniz gerekiyor. Örneğin, fotoğrafı orijinal haliyle paylaşmak yerine çeşitli filtre ve efektler uygulamak, uygun hashtag’ler ile birlikte paylaşmak gibi. İşte bu noktada size kolaylık sağlayan Cornea uygulaması, seçtiğiniz fotoğraf için en uygun filtreleri ve hashtagleri sizlere sunuyor. Önerileri dikkate aldığınızda fotoğraflarınızın daha çok etkileşim aldığını göreceğiniz uygulamada, fotoğrafınız için puanlama da yapılıyor.

Ücretsiz olarak sunulan sınırsız filtreler sayesinde oldukça etkili fotoğraflar oluşturabileceğiniz uygulamada, kişiselleştirilmiş hashtag önerileri sayesinde fotoğrafınızın daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Standart resim düzenleme araçlarını da sizlere sunan Cornea uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında