Coub

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
869 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Coub uygulaması ile kendi 10 saniyelik tekrar eden kısa videolarınızı yapabilir ve Android cihazlarınızdan kolayca paylaşabilirsiniz.

Coub uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının Vine alternatifi olarak kullanabilecekleri ücretsiz kısa video yapma uygulamaları arasında yer alıyor ve hem hızlı çalışan yapısı hem de video keşfetme olanakları sunması sayesinde denemek isteyebileceklerinizden bir tanesi diyebilirim.

Uygulamayı kullanarak ürettiğiniz 10 saniyelik kısa videolara coub adı veriliyor ve bu videoları çektikten sonra uygulamanın kendi kütüphanesinde yer alan müziklerle süsleme şansınız da mevcut. Videolarınızın hem tek seferde çekim hem de farklı videolardan kolajlar olabilmesi ise istediğiniz gibi yaratıcılığınızı konuşturabilmenizi sağlıyor.

Videolar çeşitli kategoriler altına yerleştirilebildikleri için insanların hazırladığınız coublara kolayca erişebileceklerinden de emin olabiliyorsunuz. Siz de tüm diğer kullanıcıların hazırladıkları videoları ilgi alanlarınıza göre listeleyebildiğiniz ve izleyebildiğiniz için video yüklemeseniz bile cihazınızda bulunmasından keyif alacağınızı düşünüyorum.

Uygulamanın içerisindeki kanallarda yer alan videoları daha sonra yeniden izlemek isterseniz favorilerinize eklemeniz ve hatta Facebook, Twitter gibi sosyal ağlardan dostlarınızla paylaşmanız da sunulan imkanlar arasında yer alıyor. HD video desteğinin olması ise yüksek kaliteli ve tam ekran videolar izlemekten hoşlananların beğenisini kazanacaktır.

Elli milyondan fazla kullanıcısının olması sayesinde Coub'u kullanırken içerik sıkıntısı çekmeyeceğinize inanıyorum. Bir göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

Coub

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
304 TOPLAM İNDİRME
10.9 MB DOSYA BOYUTU

Coub uygulamasından faydalanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca 10 saniyelik kısa videolar üretebiliyorsunuz.

Coub uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcıların mobil cihazlarını kullanarak 10 saniyelik kısa videolar veya video kolajları yapmalarına olanak tanıyan ve diğer kullanıcıların hazırladıkları videoları da görüntüleyebilecekleri ücretsiz araçlar arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak sunulan ve çok kolay kullanılır bir arayüze sahip olan uygulamada hem video hazırlamak hem de izlemek oldukça basit.

Mobil cihazınızda hazırladığınız 10 saniyelik videolarınıza uygulamanın kendi kütüphanesinde bulunan müzikleri arkaplan olarak ekleyebiliyor, böylelikle daha güzel sonuçlar da elde edebiliyorsunuz. HD videoları desteklemesi sayesinde Coub uygulamasında ürettiğiniz "coub"ların en yüksek kaliteye sahip olacaklarını da garanti altına alabiliyorsunuz.

Kendi videolarınızı yaratıp yüklemenin yanında uygulama içerisinde bulunan onlarca farklı kanalı takip ederek istediğiniz türdeki kısa videoları da oynatma ve kaliteli vakit geçirme şansınız var. Videoların tam ekran oynatılabilmeleri küçük ekranlı cihazlarda bile sorunsuz bir izleme deneyimi sunacaktır. Ancak 3G üzerinden uzun süreli HD video izlemenin internet kotanızı bitireceğini de akıldan çıkarmamalısınız. Tercihen Wi-Fi kullanımı bu konuda size yardımcı olacaktır.

Kendi videolarınızı veya beğendiğiniz diğer videoları Facebook ve Twitter üzerinden paylaşma şansınızın olması ise dostlarınızla diğer ağlar üzerinden eğlenceyi paylaşmanıza olanak tanıyor. Video filtreleri ve sınırsız video yükleme seçeneklerinin olması sayesinde uygulamayı dilediğiniz kadar kullanmanız ve videolarınıza tam da istediğiniz havayı vermek mümkün oluyor.

Coub'lar yapmak ve güzel vakit geçirmek istiyorsanız göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında