Counterattack Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
525 TOPLAM İNDİRME

Counterattack Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz atari oyunu kalitesindeki basit ama eğlenceli bir futbol oyunu.

Counterattack Soccer, Android telefon ve tablet sahiplerinin eski atarilerde olan futbol oyunları gibi bir oyun oynamasını sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu. Basit grafikler ve oynanışı ile oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayan Counterattack Soccer, ekran üzerindeki tuşlar yardımıyla oynanan son derece basit bir oyun.

Hızlı maç moduna girerek dilediğiniz kadar maç yapabildiğiniz oyunda dilerseniz daha fazla zamanınızı alacak olan turnuva ve lig modlarına da girebiliyorsunuz. Eski atarilerimize oynadığımız futbol oyunlarını hatırlamamız için geliştirilen oyun, basit ve 2 boyutlu grafikler ile hazırlanmış. Buna rağmen oynarken çok eğlenmek mümkün. Ücretsiz olarak sunulan oyunun kontrol mekanizması da ekran üzerinde yer alıyor. Ekranın sol altındaki yuvarlak ile futbolcuların gideceği yönü ve sağ altındaki A, B ve C tuşları ile da pas, orta ve şut çekmelerini sağlayabiliyorsunuz.

Ufak boyutlu ve basit bir oyun olan Counterattack Soccer, hem atari oyunu oynamayı hem de futbol oyunu oynamayı sevenlerin ücretsiz olarak indirip oynayabileceği keyifli bir oyun. Oyunu Android mobil cihazlarınıza indirerek eski günleri hatırlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Counterattack Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME
24.7 MB DOSYA BOYUTU

Counterattack Soccer, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde eski günleri hatırlamanızı sağlayacak olan basit ama bir o kadar da eğlenceli bir atari futbol oyunu.

Counterattack Soccer, atarilerde oynadığımız futbol oyunlarının mobil cihazlar için geliştirilmiş versiyonu. Atari salonlarıonda oynadığımız futbol oyunlarından esinlenilerek hazırlanan oyunda, favori milli takımınızı seçerek hemen oynamaya başlayabiliyorsunuz.

Ücretsiz olarak sunulan oyunun iOS versiyonu dışında Android versiyonu da bulunuyor. Basit ve hızlı bir oynanışa sahip olan Counterattack Soccer ile ister hızlı maç modunda bir çok maç yapabilir, isterseniz de lig veya turnuvalara katılarak kupa kazanmaya çalışabilirsiniz.

Grafik kalitesi açısından günümüzdeki futbol oyunlarından çok uzak olan Counterattack Soccer, 90'lı yıllarda oynadığımız atari oyunları kalitesinde fakat buna rağmen çok keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor. Tabi bu tür oyunlara karşı ilginiz yoksa oyun size çok düz ve sade gelebilir. Fakat atari oyunlarına merağınız varsa, bu oyun da mutlaka denemeniz gerekenler arasında.

Oyunda kullanılan dokunmatik kontrol mekanizması sayesinde oyun ekranı üzerinden rahatça kontrol sağlayabiliyorsunuz. Oyuncuların yönlerini kontrol etmek için ekranın sol altındaki yuvarlak tuşu, pas, şut ve orta gibi aksiyonları yapması için de ekranın sağ altındaki A, B ve C tuşlarını kullanmanız gerekiyor.

Eski günleri yad etmenizi sağlayacak ve boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir futbol oyunu oynamak istiyorsanız Counterattack Soccer'ı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Mini Soccer Star APK

    Avrupa'nın en büyük liglerindeki takımlarla oynayabildiğiniz Mini Soccer Star APK'da, seviyeleri atlayın ve takımınızı şampiyon yapın.
  • Soccer Manager 2024 APK

    Tam anlamıyla bir futbol menajerlik oyunu olan Soccer Manager 2024 APK'da, yönettiğiniz takımın tüm yükünü sırtlamanız gerekiyor.