Cow Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
204 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Cow Evolution, Android cihazlarınızda eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Cow Evolution, ineklerin evrimine şahit olacağınız ve eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu. Biraz daha ayrıntılı incelendiğinde 2048 oyununun evrimleşmiş halini gördüğümüz bu enteresan yapım, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerde ineklerin geçirdiği mutasyonları görmemize olanak tanıyor. 

Cow Evolution oyunu ilk bakışta size çok garip gelebilir. Fakat oynadığınızda göreceksiniz, vaktin nasıl geçtiğiniz anlayamayacak kadar bağımlılık yaratıyor. Öncelikle minik bir inek alarak oyuna başlıyoruz. Başlangıç rehberinde nasıl oynayacağınızı kısaca anlatan bir tutorial bulunuyor. Bu süre sonunda Cow Evolution'ı kolayca kavrayabiliyorsunuz. Belirli aralıklarla düşen paketleri açarak minik inekleri çiftliğimizde toplayarak devam ediyoruz. 

Oyunda minik bir ineği diğerinin üzerine getirerek evrimleştiriyoruz. İşte bu noktada 2048 benzeri bir oyun olduğunu daha iyi anlıyoruz. Aynı evrimi geçirmiş olanları da üst üste getirerek Alpha Cow olana kadar uğraşıyoruz. İki tane Alpha Cow'a ulaştıktan sonra ineğimiz bir evrim daha geçiriyor ve başka bir çiftliğe gönderiliyor. 

Bu enteresan oyunda ineklerin dışkıları para ediyor diyebilirim. Dilerseniz bu dışkılarla kendiniz inek alabiliyor ve zaman tasarrufu yapabiliyorsunuz. Oyun içi satın almalara ihtiyaç duyacağınızı da pek zannetmiyorum. Oyun o kadar eğlenceli ki buna ihtiyaç duymanız bile gerekmeyecek. 

Cow Evolution oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oynamanızı mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Cow Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
24.2 MB DOSYA BOYUTU

Cow Evolution, iPhone ve iPad cihazlarınızda ineklerin evrimine şahit olacağınız harika bir simülasyon oyunudur.

İneklerin daha önce evrim geçirdiğine şahit olmuş muydunuz? Cow Evolution sayesinde artık bu da mümkün hale geldi. iPhone ve iPad cihazlarınızda eğlenceli vakit geçirebileceğiniz, simülasyon oyunu olarak en iyi yapımlardan biri olan bu oyunda, ineklerin evrim geçirerek ne hale geldiklerine tanıklık ediyoruz. Bağımlısı olacağınızı daha şimdiden söyleyebilirim.

Cow Evolution hepimizin aşina olduğu 2048 oyununa benziyor. Onun biraz daha evrim geçirmiş hali dersek yanılmış olmayız. Oyunu indirdiğimizde başlangıç rehberi tadında bir tutorial ile karşılaşıyoruz. Burada oyunun nasıl ilerleyeceğini kolaylıkla kavrayabilirsiniz. Minik bir inekle oyuna başlıyor ve belirli aralıklarla düşen kutulardaki inekleri üst üste getirerek evrimleşmelerini sağlıyoruz. Oyuna başladığımızda karşımızda olan çiftliğin en evrim geçirmiş ineği Alpha Cow olacak. İki adet Alpha Cow yapana kadar uğraşmamız gerekiyor. Daha sonra evrim geçiren ineklerimiz başka çiftliklere ve yeni yerlere gönderiliyor.

Oyunda geçen para birimi ineklerin dışkısı oluyor. Bunu gördüğümde oldukça şaşırmıştım, hatta altın olduğunu düşünmüştüm. Bu dışkılarla vakit kazanmak için yeni inekler satın alabiliyoruz ve daha kolay evrim geçirmelerini sağlayabiliyoruz. Ayrıca kendimizi geliştirdikçe başka alımlarda yapabiliyoruz. Oyun içi satın almalara ihtiyaç duyacağınızı pek zannetmiyorum. Oyunun tadını çıkarmak istiyorsanız kendinizin ilermesini öneririm. 

Bu enteresan yapımı ücretsiz olarak indirebilir ve ineklerin dünyasına giriş yapabilirsiniz. Oynamanızı mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Cow Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Cow Evolution, Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.

Cow Evolution, mobil platformlarda karşılaşacağımız en enteresan oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. En basit tabirle simülasyon oyunu diyebileceğimiz bir yapım olan bu oyunda, ineklerin birbirinden farklı evrimlerine ve dışkılarına şahit oluyoruz. Windows Phone işletim sistemine sahip cihazınızda oynadığınızda bağımlısı olacağınızı düşünüyorum.

Bu eğlenceli ama bir o kadar da garip oyunu nasıl oynayacağımızdan başlayalım. Öncelikle oyunun başlangıcında rehber niteliğinde bir tutorial bizi karşılıyor. Bu tutorial sayesinde oyunun mantığını kolaylıkla kavrayabilirsiniz. Daha sonra oyunun kontrolleri bizim elimize geçiyor. Bu noktada yapmanız gereken minik bir ineği alıp diğerinin üzerine getirmek olacak. Bu minik inekler belirli aralıkla düşüyor. Oyuna başladığımız çiftlikte iki adet Alpha Cow üretene kadar ineklerimizi evrimleştirmeye devam ediyoruz. Daha sonra evrimleşen ineklerimiz başka dünyalara/çiftliklere gönderiliyorlar. 

Oyunda para pirimi olarak ineklerimizin dışkısı kullanılıyor. Evet yanlış duymadınız, vakit kazanmak istediğinizde fazladan inek satın almak için onların dışkılarına ihtiyaç duyuyoruz. Kendimizi geliştirdikçe başka alımlarda yapabiliyoruz. Oyun içi satın almalara ihtiyaç duymayacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim. Bu haliyle bile oldukça eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Cow Evolution'ı nasıl oynayacağımızı anlattığımda 2048 oyununa benzediğini farketmişsinizdir. Onun biraz daha evrim geçirmiş hali diyebilirim. Hatta daha eğlenceli bir tarzda yeniden yaratılması iyi bile olmuş. 

Bu güzel oyunu ücretsiz olarak akıllı cihazlarınıza indirebilirsiniz. Oynamanızı mutlaka öneriyorum. Bağımlısı olacaksınız!

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Cow

    Tiny Cow, inekler yetiştirerek kendi çiftliğinizi kurmanızı ve para kazanmanızı amaçlayan bir simülasyon oyunudur.
  • Goat Evolution

    Goat Evolution, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • Giraffe Evolution

    Giraffe Evolution, zürafaları besleyerek eşleştireceğiniz ve ortaya çok çılgın yeni yaratıklar çıkaracağınız garip ama eğlenceli bir Android oyunu.
  • 4x4 Safari: Evolution

    Afrika ormanlarında vahşi hayvanları avla ve onları yakala.
  • Milky Road: Save the Cow

    Milky Road: Save the Cow, ineğin hayatta kalmasını sağlamaya çalıştığınız eğlenceli bir refleks oyunu.
  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Human Evolution

    Evrim simülasyon oyunu
  • Logis Tycoon Evolution

    Dünya çapında bir kargo şirketi yöneteceğiz.