Crash Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
139 TOPLAM İNDİRME

Crash Club, çok oyunculu (multiplayer) oynama seçeneği sunan açık dünya yarış oyunu.

Crash Club, kuralların asla dışına çıkamadığınız klasik yarış oyunlarından sıkıldıysanız şiddetle oynamanızı istediğim kaliteli grafiklere sahip açık dünya oyunu. Gerçek oyuncularla birlikte büyük bir sahil şehrinde kıyasıya bir mücadelenin içine giriyorsunuz. Aksiyonun hiç dinmediği sıra dışı çok oyunculu (multiplayer) yarış oyununa hazırlıklı olun.

Minimalist görselleriyle dikkat çeken açık dünya yarış oyununda büyük bir sahil şehrinde arabanızı özgürce sürmenin keyfini çıkarıyorsunuz. Yalnız tek başınıza değilsiniz. Sizinle birlikte 30 oyuncu şehirde çılgınca tur atıyor. Çılgınca diyorum çünkü; oyun, sakin sürme üzerine kurulmamış. Arabalar silahlarla donatılmış ve onları hem oyuncuları saf dışı bırakmak için hem de ortalığı birbirine katmak için kullanıyorsunuz.

25’in üzerinde özelleştirilebilir araba içeren oyunda ne kadar çılgın davranırsanız o kadar yüksek puan alıyorsunuz. En iyi araçlara sahip olmak istiyorsanız aracınızı çılgınca sürmelisiniz.

Erkan Calp

Crash Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Crash Club, iPhone ve iPad'de oynanabilir açık dünya aksiyon yüklü yarış oyunu.

Crash Club, kurallara bağlı kalarak oynanan yarış oyunlarından tamamen ayrı bir konumda ve açık dünya olmasıyla beni benden alan kaliteli bir mobil oyun.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren aksiyon oyununda büyük bir sahil şehrinde dünya genelinde oyuncularla mücadele ediyorsunuz. Özel donanımlı araçlar… Herkes birbirinin aracını paramparça yapmak için uğraş veriyor.

Açık dünya, aksiyon, çok oyunculu yarış üçlüsünü birleştiren enfes bir yapım bizlerle. iPhone ve iPad’de sayısız yarış oyunu arasından kuralsız oynanış sunması, klasik tur atıp bitirmek yerine mücadeleye zorlaması, gerçek oyuncularla karşı karşıya getirmesiyle ayrılan Crash Club’ta seçilebilir 25’in üzerinde araba yer alıyor. Garajda satın alınmayı bekleyen arabalara sahip olmak elbette kolay değil. Silahlı aracınızla ortalığı birbirine katıp yarışçıların araçlarını hurdaya çevirmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crash of Cars

    Crash of Cars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Demolition Derby: Crash Racing

    Demolition Derby: Crash Racing, rakiplerinizi hem yok edip hem de yarışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Gun Club 3

    Gun Club 3, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunudur.
  • Crash Bandicoot: On the Run!

    Crash Bandicoot: On the Run! İndir: Candy Crush oyunu ile tanıdığımız King'den sonsuz koşu oyunu
  • Smash Club: Streets of Shmeenis

    Smash Club: Streets of Shmeenis, kutu adamlarla birlikte sokak çetelerine karşı mücadele etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Ragdoll Car Crash

    Aracımız ile engelleri yok etmeye çalışacağız.
  • Gun Club 2

    Farklı silah modellerini inceleyeceğiz.
  • CATS APK

    CATS Crash Arena Turbo Stars Android dövüş oyunları arasında. CATS APK, kendi robotunuzu (savaş makinenizi) tasarlayabildiğiniz harika bir dövüş oyunu.