Crazy Dessert Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Pasta ve tatlı yapmaya hevesli çocuklar için ücretsiz bir oyun olan Crazy Dessert Maker oldukça ilgi gören popüler bir uygulama.

Tatlılarla aranız nasıl? Kek, kurabiye ve pasta gibi lezzetli şeyler için mutfakta vakit geçirmek isteyenlerden misiniz? Güzel haber şu ki, artık bunları yapabilmek için uzman bir şef olmanız gerekmiyor çünkü Android kullananlar için hazırlanmış bir oyun olan Crazy Dessert Maker ile bu işlemi bir oyuna çevirebiliyorsunuz. Güncellemelerle birlikte yeni tarifler kazandığınız oyun 140 milyonu aşkın kullanıcısıyla yeni yeteneklerin peşinde.

Tatlılarınızı yapmak için sunulan birçok mutfak teçhizatıyla birlikte hazırlanma aşamasının her inceliğini oynayabildiğiniz bu oyundan bir şeyler öğrenmeniz gerçekten mümkün. Özellikle mutfağa hevesli çocukların ilgisini çekecek olan bu oyun sayesinde doğum günü kutlamalarınız için ev yapımı pasta yapabilmek için ilk adımları atıp mutfağın temelini öğreneceksınız. Dürüst olalım, kendi ellerinizle hazırlamış olduğunuz bir pastanın manevi değeri her pastane ürününden daha kıymetli değil mi? Bu oyun sayesinde bu emelin ilk adımını atmış olacaksınız.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Crazy Dessert Maker Android telefon ve tablet için optimize edilmiş ekran görüntüleriyle keyifli bir görsellik sunuyor. Ne var ki, uygulama içi satın alma seçeneklerine karşı tetikte olmanızda da yarar olacaktır.

Alper Çetiner

Crazy Dessert Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
97.2 MB DOSYA BOYUTU

Pasta ve tatlı yapmaya hevesli çocuklar için ücretsiz bir oyun olan Crazy Dessert Maker oldukça ilgi gören popüler bir uygulama.

Tatlı yapmayı sever misiniz? Diyelim ki bu işi beceremiyorsunuz; bunu değiştirmek için artık bir oyun mevcut. iOS cihazlarına çıkmış bir oyun olan Crazy Dessert Maker ile birbirinden lezziz kek, kurabiye ve pasta çeşidi sizin hünerli ellerinizi bekliyor olacak. Bu iş için bir şef olmanız gerekmiyor olsa da oyunu oynamakla birlikte yetenek kazanacağınız aşikar. Dolayısıyla bu oyundan sonra soluğu mutfağa taşımak isteyebilirsiniz. Güncellemeler ile birlikte yeni tarifleri eklenen oyun halihazırda 140 milyon kullanıcı tarafından indirildi ve beğenerek oynanıyor.

Mutfakta hazırladığınız tatlılarınız için her aşamayı oyunda deneyimlerken birçok mutfak aracıyla da işlemin nasıl gerçekleştirilmesi gerektiğini öğrenebiliyorsunuz. Mutfakta bu tür işlere hevesli çocukların hoşuna gidecek olan bu oyun ile çocuklar belki de bir sonraki doğum günlerinde pastalarını kendi elleriyle hazırlıyor olabilecekler. Herhangi bir pastaneden alacağınız pasta ile ölçümlediğinizde kendi hüneriniz olan bir pasta manevi açıdan daha kıymetli ve anlamlı olacaktır. En azından Crazy Dessert Maker ile bu hayalin ilk adımlarını atmak mümkün olacaktır.

iPhone ve iPad için optimizasyonu başarılı bir şekilde yapılmış olan Crazy Dessert Maker tamamen ücretsiz indirilebiliyor ama dikkat edilmesi gereken bir nokta da mevcut. Uygulama içi satın alma seçenekleri konusunda tedbirli olmanız gerekebilir.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ice Cream Maker Crazy Chef

    Ice Cream Maker Crazy Chef isimli bu oyunda lezzetli dondurmalar yapmaya çalışıyoruz.
  • Burger Maker Crazy Chef

    Burger Maker Crazy Chef'te lezzetli hamburgerler yapıp müşterilere servis ediyoruz.
  • Crazy Cat Salon

    Crazy Cat Salon'da salonumuza gelen kedilere bakım yapmaya ve onları süslemeye çalışıyoruz.
  • Crazy Diner Day

    Crazy Diner Day çocukları eğlendirecek her türlü özelliğe sahip bir mobil oyun ve tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.
  • Crazy Eye Clinic

    Crazy Eye Clinic isimli bu oyunda çeşitli göz rahatsızlıkları çeken hastaları tedavi etmeye çalışıyoruz.
  • Crazy Kitchen

    Crazy Kitchen üçlü eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alan herkese hitap eden eğlenceli bir yapım.
  • Crazy Museum Day!

    Crazy Museum Day, müzede geçireceğiniz çılgın bir macerayı kapsayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Cake Crazy Chef

    Cake Crazy Chef,'Te verilen malzemeleri kullanarak farklı tasarımlara ve lezzetlere sahip pastalar yapıyoruz.