Crazy Taxi King 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,899 TOPLAM İNDİRME

GTA serisine benzeyen bu oyunda çılgın bir taksi şoförünü kontrol ederek yolcuları gidecekleri yere götürmeye çalışıyoruz.

Crazy Taxi King 3D adından da anlaşılacağı gibi son derece çılgın bir taksinin kontrolünü ele aldığımız ve GTA serisine benzer özellikler yaşıyan keyifli bir araba sürme oyunudur. Üç boyutlu ve detaylı grafiklerin görev yaptığı oyunda yolcularını gidecekleri yerlere yetiştirmeye çalışan bir taksi şoförüne hayat veriyoruz.

Oyunda başarılı olmak için birçok farklı bileşene dikkat etmemiz gerekmekte. Yeri geldiğinde sabırlı, yeri geldiğinde gaz pedalına sonuna kadar basarak görevleri tamamlamalıyız. Oyunun en büyük artılarından birisi de zihni yormayan basit bir yapıya sahip olması. Çoğu aksiyon oyununda göz yoran grafikler ve hikaye kullanılır. Fakat bu oyunda odak noktası tamamen eğlence ve oyunseverlere keyifli dakikalar yaşatmak.

Oyunda sol üst köşede radar, sol alt köşede yönlendirme ve sağda da kamera değiştirme butonu bulunuyor. Farklı kamera açıları arasından istediğinizi seçebilir ve oyuna o şekilde devam edebilirsiniz. Grafik kalitesi olarak sınıfta kalmasa da birinici de değil. Ortalama diyebiliriz. En nihayetinde basit ve sade bir mobil oyun.

Yine de hız yapabileceğiniz, şehrin sokaklarında özgürce dolaşabileceğiniz keyifli bir araba sürme oyunu arıyorsanız, Crazy Taxi King 3D'yi mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Crazy Taxi King 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
585 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir araba kullanma oyunu olan Crazy Taxi King 3D'de zorlu görevler bizleri bekliyor.

Crazy Taxi King 3D basit bir yapıya sahip olmasına rağmen oldukça popüler olan oyunlardan bir tanesi. Özellikle araba kullanma oyunlarına meraklı oyunseverler tarafından oldukça sevielcğeini düşündüğüm bu oyunda çılgın bir taksi şoförünün kontrolünü ele alıyoruz.

Oyunda az da olsa GTA havası sezmek mümkün. GTA kadar geniş bir dünya ve sınırsız özgürlük mevcut değil fakat bu haliyle de fena değil. Oyunda kontroller mümkün olduğunca basit tutulmuş ve oyun esnasında herhangi bir sorun yaratmıyorlar. Grafikler ortalama düzeyde hazırlanmış. En iyisi olmasalarda en kötüsü de değiller.

Oyunda kolay gibi görünen zor bir amaca hizmet ediyoruz. Yeri geldiğinde sabırlı olmalı ve yolcuları beklemeliyiz, yeri geldiğinde ise gaz pedalına sonuna kadar basarak varış noktasına hızla ilerlemeliyiz. Oyunun en iyi yanlarından birisi de değişken kamera açılara sahip olması. Bu özelliği ile dar yerlerde manevra kabiliyeti elde edebilirsiniz. Yol kenarında bulunan engellere dikkat etmelisiniz yoksa kaza yapabilirsiniz. Araba biraz dayanıksız olduğu için hemen patlayabiliyor.

Ücretsiz olması ve eğlenceli yapısıyla öne çıkan Crazy Taxi King 3D'yi araba oyunlarından hoşlanan oyunseverlere tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crazy Driver Taxi Duty 3D

    Crazy Driver Taxi Duty 3D, akan trafikte yolcuları gidecekleri yere ulaştırmaya çalıştığımız aksiyon dolu bir taksi oyunudur.
  • Crazy Traffic Taxi

    Crazy Traffic Taxi mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Pro TAXI Driver Crazy Car Rush

    Pro TAXI Driver Crazy Car Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Crazy Taxi: City Rush

    Crazy Taxi: City Rush eğlenceli bir taksi kullanma oyunudur
  • Crazy Taxi

    Crazy Taxi Dreamcast zamanlarındaki klasik eğlenceyi Android cihazınıza taşıyan bir araba yarışı oyunudur.
  • Downtown City Taxi Driver 3D

    Downtown City Taxi Driver 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • ZECA TAXI 3D

    ZECA TAXI 3D, ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir taksi simülasyonu olarak öne çıkıyor.
  • Crazy Car Roof Jumping 3D

    Crazy Car Roof Jumping 3D rampalardan uçtuğunuz bir yarış oyunudur