CreamCam Selfie Smoother

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
337 TOPLAM İNDİRME
1.6 MB DOSYA BOYUTU

CreamCam ile saniyeler içerisinde cilt kusurlarınızı giderebilirsiniz.

CreamCam, selfie yeni adıyla özçekim fotoğraflarınızı iyileştirmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir mobil uygulamadır. Galerinizdeki mevcut fotoğraflarınız veya yeni çekeceğiniz fotoğraf üzerinde düzenleme yapmanıza izin veren uygulama, profesyonel istemiyor.

Akıllı telefon ve tabletler ile uyumlu olan selfie ve portre fotoğraf düzenleme uygulaması CreamCam, sadece iki butonu kullanarak cildinizi kusursuz ve mükemmel hale getiriyor. Akne, siyah nokta, kırışıklık ve diğer cilt lekelerini anında ve etkin bir şekilde kaldırıyor. Kusurlarınızı kapatmanın haricinde ışık ayarı yaparak kötü aydınlatma koşullarında çekilen fotoğrafınızı düzeltebiliyorsunuz. Ortaya çıkan sonucu iki farklı şekilde görebiliyorsunuz. Düzenleme ekranındaki butona dokunarak fotoğrafınızın son halini görebiliyor veya cihazınızı yatay konuma getirerek fotoğrafınızın önceki ve sonraki halini tek ekranda görebiliyorsunuz.

CreamCam, özçekim fotoğraflarınız için kullanımı basit, hızlı ve etkili bir çözüm sunsa da geliştirilme aşamasında olduğundan bazı eksik yanları var. Uygulamadan etkili bir sonuç alamazsanız, daha fazla seçenek sunan Facetune adlı uygulamayı tercih edebilirsiniz.

Erkan Calp

CreamCam Selfie Smoother

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
14.7 MB DOSYA BOYUTU

CreamCam özçekim fotoğraflar çekmeyi seven kullanıcılar tarafından kullanılabilecek sade bir resim düzenleme uygulamasıdır.

CreamCam tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz basit kullanımlı bir özçekim düzenleme uygulamasıdır. Bildiğiniz gibi son dönemlerde selfie, ya da Türkçe bilinen adıyla özçekim oldukça popüler hale geldi.

Hal böyle olunca geliştiriciler de boş durmuyor ve bu fotoğrafların kalitesini artıracak özellikte uygulamalar geliştiriyorlar. CreamCam de bu uygulamalardan bir tanesi. Çektiğiniz fotoğraflardaki kusurları gideren ve daha yumuşak bir görünüm elde etmenizi sağlayan CreamCam ile daha güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Açıkçası uygulama oldukça iyi işliyor fakat sonuçlar biraz abartı gibi görünüyor. Vesikalık çektirmeye gittiğimizde yüzümüzü Photoshop ile mermer gibi yapan fotoğrafçılar misali...

CreamCam her ne kadar biraz abartı sonuçlar sağlasa da özçekm fotoğraflar çekmeyi sevenler tarafından oldukça sevileceğe benziyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Editor & Perfect Selfie

    Photo Editor & Perfect Selfie: Android telefonunuz için en iyi fotoğraf düzenleme, rötuş, yüz güzelleştirme uygulaması
  • Facetune2 APK

    Facetune2 APK, selfie fotoğraflarınızı rötuşlamanıza yardımcı olan ve kişisel makyaj stüdyosu görevi gören fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • Selfie Camera

    Selfie Camera, selfie fotoğraflarınızı iyileştirmek için kullanabileceğiniz Android uygulaması.
  • Smart Selfie

    Smart Selfie, Android cihazlar için geliştirilen en iyi selfie uygulamalarından biridir.
  • Microsoft Selfie

    Microsoft Selfie, Android cihazlarınıza çektiğiniz selfie'leri düzenleyebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Kiss My Selfie

    Kiss My Selfie uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca selfie çekebiliyor ve onları tüm dünyayla paylaşabiliyorsunuz.
  • Sweet Selfie

    Sweet Selfie mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir kamera uygulamasıdır.
  • Selfissimo!

    Sadece pozunuzu verin. Selfissimo! sizin yerinize çeker.