Crime Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Crime Simulator, Android tablet ve akıllı telefonlarda oynanmak üzere geliştirilmiş bir aksiyon oyunu.

Crime Simulator, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, aksiyon odaklı ücretsiz bir oyun. GTA serilerinde görmeye alışkın olduğumuz bir oyun atmosferi sunan Crime Simulator açık dünya olarak tasarlanmış ve oyunculara dilediklerini gerçekleştirebilme şansı veriyor.

Oyunda kontrolümüze bir karakter veriliyor. Bu karakteri ekrandaki butonları kullanarak yönlendirebiliyoruz. Oyunda çok fazla kural olmadığı için keyfe keder davranışlar sergileyebiliyoruz. İstersek yol kenarında gördüğümüz bir aracın direksiyonu başına geçebilir, istersek şehrin sokaklarında dilediğimiz gibi koşturabilir, etrafı dağıtabiliriz.

Bu noktada biraz dikkatli davranmamız gerekiyor çünkü aşırı kontrolsüz davranırsak peşimize polis takılıyor ve işimizi zorlaştırıyor. Polisle başa çıkabilmek için yapabileceğimiz pek çok şey var. Kalıp mücadele edebilir veya tapa gaz kaçabiliriz.

Crime Simulator'da bu tarz bir oyundan beklediğimiz kalitede grafikler sunuluyor. Tek problem fizik motorunun biraz problemli olması. Karakterlerin biraz daha gerçekçi tepkiler vermesini beklerdik. Yine de oynanmayacak kadar kötü bir yapım değil. GTA türü açık dünya aksiyon oyunları oynamaktan hoşlanıyorsanız Crime Simulator hoşunuza gidecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CHICAGO CRIME SIMULATOR 3D

    CHICAGO CRIME SIMULATOR 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Vendetta Miami Crime Simulator

    Vendetta Miami Crime Simulator, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.
  • Russian Crime Simulator

    Russian Crime Simulator, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.
  • Miami Crime Simulator 2 APK

    Miami Crime Simulator 2 APK Android için GTA benzeri oyunlar arasında. Aksiyon oyununda dinamik oynanış ve sonsuz silahlı çatışmalar sizi bekliyor.
  • Russian Future Crime Simulator

    Russian Future Crime Simulator'da karşımıza çıkan Rus suçlulara karşı mücadele ediyor ve şehrin sokaklarını suçtan arındırmaya çalışıyoruz.
  • Miami crime simulator APK

    Miami crime simulator APK GTA benzeri oyunlar arasında ve Android platformunda oldukça popüler.
  • Gangster Crime: Rope Hero City

    Efsanevi bir gangster olmaya hazırsanız Gangster Crime: Rope Hero City indirerek, şehrin sokaklarını ele geçirebilirsiniz.
  • Less Angels Crime

    Less Angels Crime mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur