Critical Strike Portable

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.8/5 ZİYARETÇİ
9,124 TOPLAM İNDİRME

Critical Strike Portable mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online FPS oyunudur

Critical Strike Portable eğer FPS oyunu oynamayı seviyorsanız mobil cihazlarınızda bu heyecanı yaşamanızı mümkün kılan bir mobil oyundur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir FPS olan Critical Strike Portable kelimenin tam anlamıyla online FPS oyunlarının klasiği Counter Strike'ı mobil cihazlarınıza taşıyan bir oyun. Critical Strike Portable temel olarak tablet veya telefonlarınızı kullanarak takımlar halinde diğer oyuncularla savaşmanıza imkan veriyor. Dokunmatik ekranlarla uyumlu hale getirilen kontrollerin genel olarak rahat bir oynanış sunduğu Critical Strike Portable, ya da kısa adıyla CS Portable oyunu farklı platformlarda oynayan oyuncuları bir araya getiriyor ve hızlı bir şekilde online maçlar yapmanızı mümkün kılıyor.

Critical Strike Portable'da oyuncular oyunu dilerlerse internet üzerinden gerçek rakiplere karşı oynayabiliyorlar, dilerlerse tek kişilik oyun modunda botlara karşı oynayabiliyorlar. Oyunda 3 farklı oyun modu yer alıyor. Counter Strike'ta yer alan klasik terörist ve antiterörist savaşlarının yanısıra takım tabanlı deathmatch veya zombilere karşı hayatta kalma modu oyuna çeşitlilik katıyor.

Critical Strike Portable grafik olarak da tıpkı Counter Strike oyunun ilk dönemlerini hatırlatıyor.

Can Erdil Şentürk

Critical Strike Portable

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,935 TOPLAM İNDİRME

Critical Strike Portable online olarak oynayabileceğiniz bir mobil FPS oyunudur

Critical Strike Portable bilgisayarlarımızda oynadığımız klasik FPS oyunu Counter Strike'taki heyecanı mobil cihazlarda yaşamamızı mümkün kılan bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Critical Strike Portable'da oyuncular dilerlerse internet üzerinden diğer oyuncularla takımlar halinde savaşabiliyorlar, dilerlerse oyunu tek başlarına botlara karşı oynayabiliyorlar. Oyunda 3 farklı oyun modu yer alıyor. Bu oyun modlarından ilki Counter Strike'dan alışık olduğumuz klasik terörist - antiterörist savaşları. Bu modda rehineleri kurtarmaya veya korumaya, bomba yerleştirmeye veya imha etmeye veya rakip takımın tüm oyuncularını yok etmeye çalışıyoruz. Diğer bir oyun modu ise Team Death Match modu. Bu modda takımlar halinde sadece karşı takımın oyuncularını yok etmke için savaşıyoruz ve en yüksek puanı elde etmeye çalışıyoruz. Son oyun modu ise Zombie Survival modu. Bu modda oyuna dahil olan bütün oyuncular özel bir SWAT ekibinin üyesi olarak üzerlerine dalga dalga saldıran zombilere karşı savaşıyor.

CS Portable görünüm olarak Counter Strike'ın ilk versiyonlarında kullanılan grafikleri kullanıyor. Oyun grafikleri bu nedenle çok yüksek kaliteli olmasa da bize nostaljik bir tecrübe yaşatmakta. Eğer mobil cihazlarınızda Counter Strike keyfi yaşamak isterseniz Critical Strike Portable'ı kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

Critical Strike Portable

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10,432 TOPLAM İNDİRME

Critical Strike Portable tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz bir online FPS oyunudur

Critical Strike Portable yayından kaldırılmıştır, bu nedenle oyunu oynayabilmek artık mümkün değildir. Aynı kategori altındaki alternatif oyunlara bu bağlantıyı kullanarak göz atabilirsiniz:

Ücretsiz Aksiyon Oyunları

Critical Strike Portable herhangi bir kurulum yapmadan ve kayıt olma işlemi gerçekleştirmeden oynayabileceğiniz bir FPS oyunu.

Tamamen ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulan CS portable temel olarak internet tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz bir FPS. Oyunu oynayabilmek için ihtiyacınız olan tek şey internet bağlantısı ve bilgisayarınızda Unity yazılımının yüklü olması. Unity'i bu bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz:

 

CS Portable, online FPS oyunlarının atası olan Counter Strike'a olan benzerliğiyle dikkat çeken bir yapım. Oyundaki grafiksel yapı yanında klasik oyun modu da Counter Strike'a benzemekte. Klasik oyun modunda tıpkı Counter Strike'ta olduğu gibi Terörist veya Anti-Terörist taraflarından birini seçerek oyuna başlıyoruz ve rehine kurtarma/koruma, bomba imha etme/patlatma veya karşı takımın bütün oyuncularını yok etme gibi görevleri gerçekleştiriyoruz.Klasik oyun modunun haricinde Critical Strike Portable'da 2 farklı oyun modu da yer alıyor. Death Match modunda takımlar halinde diğer oyuncularla sadece rakiplerimizi yok etmke için savaşıyoruz. Zombi modunda ise üzerimize dalga dalga gelen zombilerle savaşıyoruz. 

Critical Strike Portable bir tarayıcı oyunu olsa da tam ekran olarak oynanabiliyor. Oyunu tarayıcı pencereninzin içerisinde de oynayabilirsiniz. Tek başınıza oyunu oynamak isterseniz botlarla savaşabilir, diğer oyuncularla oynamak isterseniz online oyun modunu tercih edebilirsiniz.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Critical Strike Killer Shooter

    Critical Strike Killer Shooter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Winter Critical Strike

    Gerçekçi bir FPS deneyimi bizleri bekliyor olacak.
  • Modern Critical Strike

    Ajan olarak görev yapacağız.
  • Critical Ops

    Critical Ops, Android işletim sistemine sahip cihazlarda oynanabilen sürükleyici bir FPS oyunudur.
  • DeathRun Portable

    Tehlikeli parkurlarda koşarak düşmanlarınızla aksiyon dolu bir mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • MurderGame Portable

    Farklı bir savaş oyunu oynayacağız.
  • Photon Strike: Galaxy Force

    Photon Strike: Galaxy Force mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Sky High Strike

    Sky High Strike klasik tarzda bir aksiyon oyunudur