Croc's World

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
724 TOPLAM İNDİRME
18.2 MB DOSYA BOYUTU

Croc's World, Super Mario, Sonic benzeri platform oyunu.

Croc’s World, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabildiğimiz bir platform oyunu. Super Mario tarzı grafikleri ve oynanışı ile dikkat çeken oyunda sevimli minik bir timsahın kirpi, pirana, arılarla dolu dünyasında macerasına ortak oluyoruz.

Büyük küçük herkes tarafından beğeni toplamayı başaran Croc’s World, Super Mario, Sonic gibi bir dönemin popüler atari oyunlarını yeni nesil cihazlara taşıyor. Sadece görsel açıdan değil oynanış açısından farklılık göstermiyor. Oyunda yaptığımız şeyler oldukça sınırlı. Zıplamak, koşmak, bazen de ateş etmek dışında bir şey yapmadığımızdan oynanış çok basit. Toplamda 60 seviyenin yer aldığı oyunda tehlikeli platformlardan ve hayvanlardan korunmamızı sağlayan kask, taş çantası gibi ilginç öğelerde bulunuyor.

Sevimli bir timsahla sürekli olarak bir koşuşturma içerisinde olduğumuz oyunda kontroller oldukça basit. Karakterimizi yönlendirmek için a, w ve d tuşlarını, taş atmak için boşluk tuşunu kullanıyoruz.

Erkan Calp

Croc's World

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Croc's World, Croc adında sevimli bir timsahı kontrol ettiğiniz eğlenceli bir platform oyunu.

Croc’s World, oynanış ve görsel açıdan Super Mario oyununa oldukça benzeyen Windows Phone telefonunuzda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir platform oyunu.

Croc adında sevimli bir timsahı kontrol ettiğimiz oyunda kimi zaman yüksek ve tehlikelerle dolu platformları aşıyor, kimi zamanda aralarında kirpi, pirana, arı gibi tehlikeli hayvanların bulunduğu ölümcül düşmanlara karşı mücadele veriyoruz.

Super Mario gibi koş ve zıpla üzerine kurulu bir platform oyunu olan Croc’s World’de toplam 60 bölüm bulunuyor. Timsahımız gece gündüz demeden bazen yer altında bazense yer üstünde çok sayıda düşmanla karşı karşıya geliyor.

Platform türünde oyunları seviyorsanız, Super Mario benzeri bir oyun bulamıyorsanız Croc’s World sizi çocukluğunuza götürecek, telefon ve tabletinizde eğlenceli dakikalar geçirmenize yardımcı olacaktır.

Erkan Calp

Croc's World

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
27.6 MB DOSYA BOYUTU

Croc's World oyununda timsah Croc'un dünyasına adım atıyor, macerasına ortak oluyoruz.

Croc’s World, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz indirip keyifle oynayabileceğiniz bir platform oyunu.

Croc’s World’ün Super Mario, Sonic gibi bir zamanlar en çok oynadığımız atari oyunlarının yeni nesle uyarlanmış sürümü olduğunu söylemek sanırım yanlış olmayacaktır. Zıplama ve koşmadan başka hiçbir eylem yapmadığımız ve basit bir oynanışa sahip oyunda Croc adında yavru bir timsahın dünyasına adım atıyoruz. Yer altı ve üstünde birbirinden tehlikeli hayvanları kimi zaman taş atarak kimi zaman da üzerlerinden zıplayarak etkisiz hale getiriyor, harika zamanlama gerektiren tuzaklarla dolu platformları bir bir aşmaya çalışıyoruz.

Çok zorlu geçmeyen 60 bölümün yer aldığı oyunda timsahımızı kontrol etmek için şeffaf kontrolleri kullanıyoruz. Karakterimizi ilerleten ve zıplatan tuşlar ekranın köşelerinde bulunduğundan oyunu ilk oynadığınızda biraz zorluk çekebiliyorsunuz.

Croc's World Özellikleri:

  • 60 bölüm
  • Harika grafikler
  • Dört farklı tema
  • Çok sayıda düşman
  • Game Center desteği
Erkan Calp

Croc's World

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
184 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Croc's World, Super Mario benzeri platform oyunu.

Croc’s World, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir platform oyunu. Hem oynanış hem de görsel açıdan Super Mario oyununa oldukça benzeyen oyunda sevimli timsah Croc’u yönetiyor, kirpi, pirana, arı ve daha onlarca ölümcül yaratıkla karşı karşıya geliyoruz.

Oldukça zorlu geçen 60 bölümün yer aldığı oyunda sevimli gözüken bir timsahı kontrol ediyoruz. Kimi zaman zıplayarak kimi zaman da koşarak tehlikeli platformlardan geçiyor, önümüze çıkan ölümcül yaratıkları atlatmaya çalışıyoruz. Her bölümde karşımıza sıklıkla çıkan taş blokları kırmak içinse kaskımızı takıyoruz.

512 MB RAM’li Windows Phone telefonunuzda da akıcı bir şekilde oynayabileceğiniz Croc’s World, sizi atari oyunları oynadığınız döneme götürecek ve nereden nereye sorusunu sorduracaktır. Oyundaki tüm bölümleri tamamladıktan sonra oyunu devamı niteliğinde hazırlanan yeni karakter ve seviyelerin bulunduğu Croc’s World 2 indirebilir, maceraya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Croc's World 2

    Croc's World 2, Super Mario tarzı grafikler ile dikkat çeken kolay ve eğlenceli oynanışa sahip bir platform oyunu.
  • Croc's World 3

    Croc's World 3 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • New World

    New World, açık dünya devasa çok oyunculu (MMO) PC oyunu.
  • World of Warcraft: Shadowlands

    World of Warcraft: Shadowlands, tüm zamanların en hızlı satan PC oyunu. MMORPG oyunu yepyeni dünyanın kapılarını aralıyor. Hemen şimdi satın alın!
  • WORLD OF FINAL FANTASY

    WORLD OF FINAL FANTASY göz alıcı üç boyutlu grafiklere sahip olan bir rol yapma oyunu
  • World of Warcraft: Legion

    World of Warcraft: Legion 6. World of Warcraft genişleme paketidir
  • Shape of the World

    Shape of the World, Steam üzerinden satın alınabilen kendine özgü bir keşif oyunudur.
  • World of Warcraft: Battle For Azeroth

    World of Warcraft: Battle For Azeroth, World of Warcraft'ın 7. genişleme paketi