Cross And Crush

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Cross And Crush, köpek balığı, örümcek gibi tehlikeli hayvanlarla karşı karşıya geldiğiniz aksiyon oyunu.

Cross And Crush, Windows platformunda hem telefon hem de masaüstü PC’de oynanabilen yani evrensel oyunlar arasında. Tür olarak aksiyona alabileceğimiz yapımda doğada yaşayan vahşi hayvanlarla mücadele ediyoruz. İşin zor tarafı bunu hayvanlarla başarmak durumundayız.

Crossy Road oyununu anımsatan görsel çizgileriyle dikkatimizi çeken yüksek tempolu oyunda özel olarak eğitilmiş hayvanları kontrol ediyoruz. İlk bölümde Noel Baba kızağı ile yol alırken etrafa ateş ediyor, şehri birbirine katıyoruz. Kontrolümüzde bir sincap var. Sonraki bölümlerde filmlerde gördüğümüz dev örümceklerden kan kokusunu metrelerce uzaklıktan alan son derece tehlikeli köpek balıklarına farklı yerlerde geçen onlarca göreve katılıyoruz.

Erkan Calp

Cross And Crush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Cross And Crush, hayvanlarla özel görevlere çıktığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.

Cross And Crush, Crossy Road oyununu anımsatan minimalist görsel çizgileriyle dikkat çekici bir aksiyon oyunu. Android platformuna ücretsiz çıkan yapımda sincap, tavşan, boğa, ayı ve daha nice hayvanla bulunduğumuz şehri birbirine katıyoruz.

Kendilerini özel görevde zanneden hayvanları kontrol ettiğimiz yüksek tempolu oyunda başlangıçta Noel Baba yerine geçen bir sincapla şehri alt üst ediyoruz. Peşimizdekilere aldırış etmeden silahımızla çevreyi yaşanmaz hale getirmeye çalışıyoruz. Bölümü tamamladıktan sonra farklı yerlerde bulunabiliyoruz. Köpek balığı avlama, dev örümceklerle karşı karşıya gelme, polislerden kaçma, helikopterleri indirme gibi pek çok aksiyona giriyoruz.

Farklı yerlerde (çöl, orman, okyanus, arazi) zorlu görevlere götüren oyunda bölüm sonlarında kendilerini gösteren sürpriz karakterleri de unutmamak gerek. Boss dediğimiz ölmek bilmeyen birçok karakter karşınıza çıkıyor.

Erkan Calp

Cross And Crush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
110 MB DOSYA BOYUTU

Cross And Crush, çılgın hayvanlarla zorlu görevleri tamamlamaya çalıştığınız aksiyon yüklü bir mobil oyun.

Cross And Crush, minimalist görselli oyunlara ayrı ilgi duyanları ekran başına kilitleyeceğini düşündüğüm aksiyon dozu yüksek bir yapım. iOS platformuna da ücretsiz gelmesiyle şaşırtan oyunda sincap, tavşan başta olmak üzere birçok hayvanın yerine geçip sahip olduğumuz silahlarla ortalığı birbirine katıyor, bize kötü davrananlardan öcümüzü alıyoruz.

Oyuna ilk başladığımızda Noel Baba stilinde şehrin dört bir yanını geziyoruz. Ancak hediye dağıtmak yerine ortalığa ateş açıyoruz. Boş sokaklarda mermi izi kalmadık yer bırakmayana dek sincabımız durmak bilmiyor. Santa Land olarak geçen bu yerdeki görevimizi tamamladıktan sonra dört noktaya daha uğruyoruz. Buralarda da devasa örümceklerden kana susamış köpek balıklarına onlarca hayvanla karşılaşıyor, yetmiyormuş gibi polislerden kaçıyoruz.

Bölüm sonlarında sürprizlerle karşılayan aksiyon oyunu Cross And Crush, hem iPhone hem de iPad ile uyumlu ve de tüm cihazlarda rahat oynanış sunuyor.

Erkan Calp

Cross And Crush

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Cross And Crush, Windows 10 telefonlarda oynanabilir Crossy Road benzeri aksiyon oyunu.

Cross And Crush, Windows Phone platformunda Crossy Road benzeri aksiyon oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz indirip oynayabileceğiniz yüksek tempolu oyunda kendilerini savaşçı sanan hayvanlarla zorlu görevlere giriyorsunuz.

Oyunda ilk göreviniz Noel Baba gibi şehrin dört bir yanında gezmek. He türlü silahı ustalıkla kullanabilen sincap ile şehrin gezilmedik noktasını bırakmayana dek sağa sola ateş ederek ilerliyorsunuz. Peşinizden sizi engellemek için gelenlere aldırış etmeden şehirde kaos ortamı yaratıyoruz. Tozu dumana kattıktan sonra sonraki bölüme geçiyorsunuz. Bölüm demişken oyunda kimi zaman çölde, kimi zaman ormanda, kimi zaman da okyanusta bulunuyorsunuz. Hep aynı yerde geçmemesi ve her bölümde farklı bir boss ile (dev örümcek, kana aç köpek balığı) mücadele ediyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cross Fire

    Cross Fire, internet üzerinde diğer oyuncularla çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz FPS türünde aksiyon dolu ücretsiz bir oyundur.
  • BlazBlue: Cross Tag Battle

    BlazBlue: Cross Tag Battle, bilgisayar üzerinde oynanabilen iki boyutlu bir dövüş oyunudur.
  • Candy Crush Jelly Saga

    Candy Crush Jelly Saga, King'in popüler şeker oyunu Candy Crush'ın yeni modlar, karakterlerle süslenmiş son sürümü.
  • Candy Crush Soda Saga

    Candy Crush Soda Saga, popüler şeker eşleştirme oyunu Candy Crush'ın yeni modlarla zenginleştirilmiş sürümü.
  • Ni no Kuni: Cross Worlds

    Ni no Kuni serisi artık mobil platformlarda! Ni no Kuni: Cross Worlds ile benzersiz bir MMORPG tecrübesi sizleri bekliyor.
  • Candy Crush Friends Saga

    Candy Crush Friends Saga, bilgisayar ve mobil cihazlarda (Android iOS) ücretsiz oynanabilen şeker patlatma oyunu
  • Crush Online

    Crush Online bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur
  • CROSS DJ

    Sadece müzik listeleri oluşturmak size yetmiyor aynı zamanda bu listeleri efekt ve geçişlerle renklendirmek istiyorsanız amatör ve profesyonel DJ'lere hitap eden CROSS DJ'i deneyebilirsiniz.