Cross Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Cross Fight Android oyununda tehlikeli sokaklarda kavgaya giriyorsunuz.

Cross Fight, sokak kavgasına karıştığınız süper eğlenceli bir Android oyunu. Bölüm bölüm ilerleyen oyunda adamlarınızı toplayıp direk kavgaya dalıyorsunuz. Başlangıçta az sayıda adamınız var ve trafiğe neredeyse kapalı bir alanda dövüşüyorsunuz. İlerledikçe adamlarınız dolayısıyla da düşmanınız güçleniyor, tehlikeli yolların ortasında kavgaya tutuşuyorsunuz.

Kavga - dövüş oyunlarını seviyorsanız Cross Fight’ı kesinlikle Android telefonunuza indirmelisiniz. Oyunda amaç karşı tarafın tüm adamlarını dövmek. Yumruklarınız, tekmeleriniz dışında bir silahınız yok. Trafiğe dikkat ederek düşmanınıza yaklaşıyor ve tekme tokat dalıyorsunuz. Kavgalar adam sayısına göre uzun veya kısa sürüyor. Bölümler giderek zorlaşıyor. Bu arada oyunun kontrolleri çok basit. Basit sürükleme hareketiyle adamlarınızı kontrol ediyor, kavgaya sokuyorsunuz. Adamlarınızı geliştirmek de zahmetsiz ve para harcamanız gerekmiyor. Kavgadan kazandığınız altınları kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Cross Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
147.8 MB DOSYA BOYUTU

Cross Fight iOS: Karşıya geçin ve düşmanları dövün

Cross Fight, trafiğin işlediği sokaklarda kavgaya tutuştuğunuz, aksiyon yüklü bir mobil oyun. Yüzleri gözleri olmayan ilginç karakterlerin dövüşüne dahil olduğunuz mobil oyunda zorluk düzeyi gittikçe yukarı çıkıyor. Kavgalı dövüşlü oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan aksiyon oyununu şiddetle tavsiye ederim.

Oyunda turkuaz ve kırmızı renkte iki grubun tartışma sonucu çıkan kavgasına dahil oluyorsunuz. Sokağın ortasında hem de trafiğin vızır vızır işlediği yerlerde kavgaya tutuşuyorlar. Başlangıçta az adama sahipsiniz, trafik yoğun olmadığından kavgalar çabuk bitiyor, adam kaybınız da olmuyor. İlerleyen seviyelerde hem adam sayınız yükseliyor hem adamlarınız güçleniyor hem de sokaktaki tehlike artıyor. Taşıtlar adamlarınızın bir bölümünü ezmeye başlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Fighter vs Street Gang

    Sokak kavga - dövüş oyunları arasında en iyisi
  • Stick Fight APK

    Stick Fight The Game PC'de popüler çöp adam dövüş oyunu ve şimdi mobilde! Stick Fight APK, popüler online dövüş oyunları arasında.
  • Beat Street

    Çete üyeleriyle karşı karşıya geliyoruz.
  • Versus Fight

    Sıra tabanlı mobil dövüş oyunu
  • Shadow Fight 3 APK

    Shadow Fight 3 APK, internetli internetsiz oynama şansı veren rpg dövüş oyunu. En iyi dövüş oyunlarından Shadow Fight 3 ücretsizdir!
  • OneMan

    OneMan Android dövüş oyununda yüzlerce adama karşı tek başınızasınız.
  • Super Boys - The Big Fight

    Super Boys - The Big Fight yoğun aksiyon içeren bir mobil dövüş oyunudur
  • Shadow Fight 2 APK

    Shadow Fight 2 APK, android cihazlarda yer alan en popüler dövüş oyunları arasındadır.