Crossroad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

Crossroad fotoğraf paylaşımını zahmetsiz hale getiren bir uygulamadır

Crossroad başka kullanıcılarla birlikte ortak bir fotoğraf albümü oluşturmanıza ve etkinliklerde çektiğiniz fotoğrafları bu albüme otomatik olarak göndermenize yardımcı olan bir fotoğraf paylaşma uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Crossroad sizi katıldığınız etkinliklerde çekilen fotoğrafların peşinden koşma derdinden kurtarıyor. Arkadaşlarınızla veya ailenizle birlikte dışarı çıktığınızda, ortak tatillerde veya düğün - nişan gibi etkinliklerde birçok fotoğraf çekiliyor. Fakat bu fotoğrafları sonradan başkalarından alabilmek büyük zahmet olabiliyor. Crossroad ile bu fotoğrafların peşinden koşturmak yerine ortak bir alanda topluyorsunuz ve dilediğiniz kişinin bu fotoğraflara erişmensini sağlayabiliyorsunuz.

Crossroad etkinlikte çekilen fotoğrafları otomatik olarak bir araya topluyor. Kullanıcı emeğini minimuma indiren uygulama ile ilk olarak etkinliğe özel bir fotoğraf albümü oluşturuyorsunuz. Sonrasında bu albüme kimlerin fotoğraf ekleyebileceğini belirliyorsunuz. Sizin ve davet ettiğiniz kişilerin çektiği fotoğraflar otomatik olarak bu albüme gönderiliyor. Bir araya toplanan fotoğraflara mobil cihazınızdan veya Crossroad'un web sitesi üzerinden sadece siz ve albümü oluşturan kişiler erişebiliyor ve bu fotoğrafları indirebiliyor. Dilerseniz başka kişilerin bu fotoğrafları Crossroad internet sitesi üzerinden görüntüleyebilmesi için onlara link gönderebiliyorsunuz. Crossroad'da fotoğrafları ekleyenlerin isimleri zaman çizelgesi şeklinde düzenlenen albümde belirtiliyor.

Can Erdil Şentürk

Crossroad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Crossroad kolayca fotoğraf paylaşmanızı mümkün kılan bir fotoğraf albümü uygulamasıdır

Crossroad eğer arkadaşlarınızla veya ailenizle birlikte katıldığınız etkinliklerden sonra çekildiğiniz fotoğrafları toplama derdinden şikayetçiyseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil fotoğraf paylaşma uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak inidirip yararlanabileceğiniz bir uygulama olan Crossroad temel olarak arkadaşlarınızla veya aile üyelerinizle birlikte ortak bir fotoğraf albümü oluşturmanızı ve herhangi bir etkinlikte çekildiğiniz fotoğrafları bu albüme otomatik olarak yüklemenizi sağlıyor. Bir düğüne katıldığınızda, ortak bir tatile çıktığınızda veya arkadaşlarınızla dışarı çıktığınızda bu etkinliklerde herkes farklı fotoğraflar çekiyor. Etkinlikten sonra bu fotoğrafları bir araya toplamak ve paylaşmak ise eziyet oluyor. İşte Crossroad bu işi otomatik hale dönüştürüyor.

Crossroad ile etkinlik fotoğraflarınızı paylaşabilmek için ilk olarak o etkinliğe özel bir fotoğraf albümü oluşturuyorsunuz. İkinci adımda bu albüme kimlerin fotoğraf ekleyebileceğini belirliyorsunuz. Bu işlem tamamlandıktan sonra albüme fotoğraf ekleyebilme yetkisine sahip olan Crossroad kullanıcılarının çektiği fotoğraflar otomatik olarak etkinlik albümüne gönderiliyor. Albümü oluşturan kişiler fotoğraf albümüne mobil cihazları üzerinden veya Crossroad web sitesi üzerinden erişerek bu fotoğrafları indirebiliyorlar. Fotoğrafları sonradan paylaşmak istediğiniz kişilere bir bağlantı gönderebiliyorsunuz ve onların da Crossroad web sitesi üzerinden bu fotoğrafları görüntülemelerini ve indirmelerini sağlayabiliyorsunuz.

Crossroad sitesi üzerinde albümler zaman çizelgesi düzeniyle gösteriliyor. Hangi fotoğrafı kimin eklediği de albümlerde görülebiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında