Crowman & Wolfboy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
131 MB DOSYA BOYUTU

Crowman & Wolfboy kendine has bir atmosfere sahip olan başarılı bir platform oyunudur

Crowman & Wolfboy mobil cihazlarınızda size bolca eğlence sunacak olan bir mobil platform oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Crowman & Wolfboy'da 2 kafadarın hikayesi konu alınıyor. Crowman ve Wolfboy adlı bu iki gölge kahramanımız yaşadıkları gölgeler diyarından kurtulmak ve kendileri için oldukça gizemli olan insanları keşfetmek için yola çıkıyorlar. Crowman ve Wolfboy adlı kahramanlarımız kısa bir süre sonra yalnız olmadıklarını keşfediyorlar. Yolculukları boyunca bütün canlı yaşamın düşmanı karanlık tarafından adım adım izlenen kahramanlarımız önlerine çıkan engelleri aşmalı ve insanlara ulaşmalıdır. Kahramanlarımız yolları üzerinde toplayacakları ışık küreleri sayesinde karanlığı geçici olarak uzaklaştırabilmektedirler.

Crowman & Wolfboy kenine has bir atmosfere sahip olan bir oyun. Oyun genel olarak siyah-beyaz görünüme sahip; fakat belli öğeler renkli olarak karşımıza çıkabiliyor. Oyunun yine kendine has müzikleri de bu atmosfere katkıda bulunuyor. 30'ün üzerindeki farklı bölümün yer aldığı oyun dokunmatik kontrollerle kolayca oynanabiliyor.

Can Erdil Şentürk

Crowman & Wolfboy

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
139 MB DOSYA BOYUTU

Crowman & Wolfboy hoşunuza gidebilecek eğlenceli bir platform oyunudur

Crowman & Wolfboy sıradışı ve özel bir atmosfere sahip olan, içerisinde yaratıcı bir oyun yapısı barındıran eğlenceli bir mobil platform oyunudur. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Crowman & Wolfboy'da oldukça ilginç karakterlere sahip olan iki kafadarın hikayesi konu alınıyor. Crowman  ve Wolfboy adlı kahramanlarımız gölgelerin hakim olduğu bir dünyada yaşayan yaratıklardır. Kahramanlarımız bu gölgeler diyarından sıkıldıklarında bu dünyadan kaçmak ve kendileri için oldukça gizemli olan insanları keşfetmek isterler.Bu iş için yola koyulduklarında ise bütün yaşamın düşmanı karanlığın kendilerini adım adım izlediğini fark ederler ve yolculuklarının oldukça güç geçeceğini anlarlar. Biz de oyunda Crowman ve Wolfboy'a eşlik ederek karanlıktan ve gölge diyarından kaçmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Crowman & Wolfboy'da kahramanlarımızı kolay dokunmatik kontroller yardımıyla yönetiyoruz ve zıplamalarını, koşmalarını, uçmalarını, tırmanmalarını ve önündeki engelleri yıkmalarını sağlıyoruz. Karşımıza çıkan ışık kürelerini toplayarak bizi takip eden karanlığı geçici olarak uzaklaştırabiliyor ve işimizi kolaylaştırabiliyoruz.

Crowman & Wolfboy'ın siyah-beyaz tarzdaki grafikleri oyuna özel bir hava kazandırmakta. Bu güzel atmosfer oyuna özel müziklerle de destekleniyor. Eğer kaliteli bir platform oyunu oynamak isterseniz Crowman & Wolfboy'u deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu