Crumble Zone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
356 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Crumble Zone, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir gezegen savunma oyunudur.

Crumble Zone renkli grafikleri ve keyifli oynanışıyla dikkat çeken başarılı bir Android oyunudur. Oyunda amacımız küçük uzay yaratığımız yardımıyla gezegenimizin üzerine doğru yönlenen gök taşlarını parçalayarak gezegeni korumak.

Klasik ateş etme veya nişan alma oyunlarına benziyor olsa da oyunumuzun oynanışı aslında çok daha farklı. Gezegenin etrafından döndüreceğimiz uzaylı yaratığımızla nişan alarak gezegenimize çarpacak gök taşlarını patlatıyoruz ve içlerinden çıkan elmasları topluyoruz.

Topladığımız elmaslar sayesinde bölüm sonlarında ekstra özellikler ve yeni silahlar açtırma şansına sahip oluyoruz. Açtıracağımız yeni silahlar eskilerine göre daha kuvvetli olduğu için, meteorları çok daha rahat patlatarak, oyunda çok daha fazla ilerleme şansına sahip oluyoruz.

Oyunun atmosferi ve uzay boşluğunun sürekli olarak değişmekte olan canlı renkleri gerçekten oyuncuları kendisine bağlıyor. Ayrıca grafikleride oldukça etkileyici şekilde tasarlanmış.

Gezegeninizi korumaya çalışacağınız bir nişan alma ve ateş etme oyunu olan Crumble Zone'u denemenizi tavsiye ederim.

Can Çevrim

Crumble Zone

x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME

Crumble Zone, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz başarılı bir gezegeni kurtarma oyunudur.

Crumble Zone, küçük uzaylı yaratığımıza yardım ederek gezegenimizi kurtarmaya çalışacağımız eğlenceli ve sürükleyici bir iOS oyunudur.

Nişan alma ve ateş etme oyunlarının birçok özelliğini içerisinde barındırıyor olsa da Crumble Zone, farklı oynanışı ve gelişmiş oyun yapısıyla diğer oyunlara nazaran bir adım öne çıkmaktadır.

Uzaylı yaratığımızın kontrolünü elimize alıyor ve gezegenin etrafında dolanarak üzerimize gelen göktaşlarını imha etmeye çalışıyoruz. Arka arkaya imha ettiğimiz göktaşları için bonus olarak gezegenin üzerine düşen elmasları toplayabiliyoruz.

Bölüm sonlarında topladığımız elmaslar sayesinde yeni özellikler ve yeni silahlar açtırabiliyoruz. Yeni silahlarımız yardımıyla karşımıza çıkacak olan göktaşlarını çok daha kolay bir şekilde imha ederek, bölümleri rahatça geçebiliyoruz.

Gezegeninizi göktaşlarından korumaya çalışacağınız Crumble Zone'da uzaylı arkadaşımıza yardım etmek istiyorsanız, hemen oyuna başlamalısınız.

Etkileyici grafikleri ve sürükleyici oynanışı sayesinde elinizden bırakamayacağınız bir oyun olan Crumble Zone sizleri bekliyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chroma Crumble

    Fırlatılan nesneleri yakalamaya çalışacağız.
  • Drive Zone Online APK

    Drive Zone Online APK ile araçlarınızı modifiye edebilir ve eğlenceli yarış deneyimleri yaşabilirsiniz.
  • Balkan Drive Zone APK

    Balkan Drive Zone APK, çeşitli modları ve seviyeleri içerisinde barındıran bir araba oyunudur.
  • Driving Zone APK

    Driving Zone APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba sürme simülasyonu oyunu. Araba yarış oyunları oynayanlara da tavsiye ederiz.
  • SanDisk Memory Zone

    SanDisk Memory Zone ile mobil cihazınızdaki verileri yedekleyebilirsiniz.
  • Spill Zone

    Spill Zone, eğlenceli yapısıyla dikkat çeken ücretsiz bir bulmaca oyunu.
  • Drift Zone

    Drift Zone adından da anlaşılabileceği gibi drift sporu üzerine yoğunlaşan keyifli bir oyundur.
  • Drift Zone: Trucks

    Drift Zone: Trucks mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon ve tır yarış oyunudur