Crumbles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Arkadaşlarınıza videolu mesajlar oluşturup birçok platform üzerinden gönderebilirsiniz.

Crumbles uygulamasıyla WhatsApp, Facebook, Messenger gibi platformlardan arkadaşlarınıza video mesajlar oluşturup gönderebiliyorsunuz.

Videolu mesajlar oluşturabileceğiniz Crumbles uygulaması, metin mesajları göndermekle uğraşmak istemeyenler ve farklı bir iletişim yolu kurmak isteyenlerin kullanabileceği türden bir iOS uygulaması. Uygulamayı başlattıktan sonra, metin mesajı giriyor ve ardından REC butonuyla videonuzu çekiyorsunuz. Videonuzu çektikten sonra Paylaş butonunu kullanarak; e-posta, Facebook Messenger, WhatsApp, Twitter, Viber gibi birçok platform üzerinden videonuzu arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Çektiğiniz videoyu arkadaşlarınızla paylaşmadan önce kaydetmek istiyorsanız, paylaşma ekranındaki Save Video butonunu kullanabilir, daha sonra göndermek için de saklayabilirsiniz. Yaratıcılığınıza göre birçok ilginç videolu mesaj oluşturabileceğiniz Crumbles uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilir, arkadaşlarınızla eğlenceli bir şekilde mesajlaşabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MessageMe

    MessageMe, kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Agent

    Agent, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak arkadaşlarınızla mesajlaşabileceğiniz ve görüntülü sohbet edebileceğiniz bir iOS iletişim uygulaması.
  • Microsoft Kaizala

    Grup iletişimleri ve iş yönetimi için tek bir uygulama
  • iMeet Mobile

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Hangouts

    Hangouts, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Hangouts Chat

    Google Hangouts Chat, iş kullanıcılarını birbirine bağlıyor.
  • TinyShout

    TinyShout ile çevrenizdeki bir etkinliği, belirlediğiniz mesafede bulunan kullanıcılara iletebilir, onlarla iletişim kurabilirsiniz.
  • PlayStation Messages

    PlayStation Messages, iPhone ve iPad cihazlarınızda PSN arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz bir mesajlaşma uygulamasıdır.