Crush Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu

Crush Escape, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Engelleri aşarak hedefe ulaşmaya çalıştığınız oyunda zorlu bulmaları da çözmeniz gerekiyor.

Renkli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle karşımıza çıkan Crush Escape, zorlu bölümlerin üstesinden gelerek yüksek puanlara ulaştığınız bir mobil oyundur. Son derece basit kontrollere sahip olan oyunda ekrana dokunarak ilerliyorsunuz. Son derece keyifli bir deneyim sunan oyunda zorlu seviyeleri de tamamlamanız gerekiyor. Eğer basit ve keyifli bir oyun arayışınız varsa Crush Escape, tam size göre bir oyun diyebilirim. Renkli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle karşımıza çıkan Crush Escape, sizleri bekliyor. Amansız bir mücadelenin içerisine giriş yapabileceğiniz oyunu mutlaka denemelisiniz. Ayrıca oyunda zamana karşı da mücadele ediyorsunuz. Elinizi çabuk tutmanız gereken Crush Escape'ı sakın kaçırmayın.

Crush Escape oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Crush Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
186 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli ve sürükleyici bir beceri oyunu

Crush Escape, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda engellerin üstesinden geliyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Sürükleyici atmosferi ve bağımlılık yapıcı etkisiyle karşımıza çıkan Crush Escape, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir mobil oyundur. Son derece basit kontrolleriyle dikkat çeken oyunda keyifli bir oyun deneyimi de yaşayabiliyorsunuz. Zorlu bölümleri ve seviyeleriyle de dikkat çeken oyunda reflekslerinizi sınıyor ve yeteneklerinizi açığa çıkarıyorsunuz. Basit ve keyifli bir oyun arayışı olanların mutlaka denemesi gereken Crush Escape'da engellerin üstesinden gelmeniz gerekiyor. Son derece dikkatli ilerlemeniz gereken oyunda işiniz de bir hayli zor. Zamana karşı mücadele verdiğiniz Crush Escape oyununu mutlaka denemelisiniz. Renkli grafikleriyle de göze hoş gelen bir oyun olarak nitelendirebileceğim Crush Escape, sizleri bekliyor.

Crush Escape oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Helix Crush

    Zevkli bir mobil beceri oyunu
  • Crush The Castle

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu
  • Plain Escape

    Reflekslerinizi test edebileceğiniz zevkli bir beceri oyunu
  • Candy Crush Saga

    Candy Crush Saga, tüm zamanların en popüler eşleştirme oyunlarından bir tanesi ve oyunseverlere muhteşem bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.
  • Pa Pa Land: Head Escape

    Eşsiz deneyim sunan bir arcade oyunu
  • Escape from Montegrande

    Escape from Montegrande eski klasik arcade oyunlarını hatırlatan, yol boyunca çeşitli engellerle karşılaşacağınız eğlenceli bir kayak oyunu.
  • Red Bit Escape

    Red Bit Escape, inanılmaz hızlı olmanız gereken saniyelerin önem kazandığı beceri türünde bir Android oyunu.
  • Chicken Escape Story 2018

    Tavuğun çiftlikten kaçmasına yardımcı olun.