Crystal Crusade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME

Crystal Crusade, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Crystal Crusade, enteresan bir oynanışa sahip olsa da mükemmel bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz oyunda, hem eşleştirme oyunu deneyimi yaşayacak hem de savaş arenasında kendinizi ve ordunuzu yöneteceksiniz. Şimdi dilerseniz bu oyuna biraz daha yakından bakalım.

Öncelikle oyunun neyi konu edindiğini anlatarak başlayalım. Zira bildiğimiz eşleştirme oyunlarına pek benzemiyor. Bildiğiniz üzere yüzlerce seviyeden oluşan bu tür oyunlar, genellikle bütün yaş aralıklarına hitap eder ve basit bir amaç güder. Nedir bu amaç? Yapabildiğimiz en iyi hamleleri yapıp, en yüksek skorlara ulaşmak ve yüzlerce seviye arasından gidebildiğimiz yere kadar gitmek.

Crystal Crusade bu bakımdan muadillerinden ayrılıyor ve sizlere çeşitli görevler vererek hem eşleştirme oyunu deneyimi hem de savaş arenası sunuyor. Eşleştirme aşamasında sizden istenilenleri doğru bir şekilde yaparak görevleri tamamlamalısınız, daha sonra savaş arenasına geçiliyor ve kozlar paylaşılıyor. Bir önceki aşamada kazandığınız ödüller karakterlerinizi ve askerlerinizi güçlendirmek için kullanılıyor. 100'ün üzerinde birbirinden ilginç bölümle karşı karşıya kalacaksınız.

İlginç bir oyun deneyimi yaşamak isteyenler Crystal Crusade oyununu ücretsiz indirebilirler. Ben her anlamda başarılı buldum, sizlerin de denemesini kesinlikle öneririm.

NOT: Oyunun versiyonu ve boyutu cihazınıza göre değişiklik göstermektedir.

Gökhan Abay

Crystal Crusade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

Crystal Crusade, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Crystal Crusade, hem eşleştirme hem de savaş arenasını elinizin altına getiren enteresan bir oyun. iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz oyunda, kahramanınızı ve askerlerinizi güçlendirerek trollere meydan okumaya çalışacaksınız. Farklı türleri iyi harmanlayan bir oyun arıyorsanız mutlaka bakmanızı öneririm.

Crystal Crusade oyununa biraz daha yakından bakacak olursak, ilginç bir deneyim yaşattığını söyleyebilirim. Kahramanımızı ve askerlerimizi elimizden geldiğince özelleştirerek ve yükselterek bölümleri ilerliyoruz. Oynanışa gelince, bu noktada bildiğimiz eşleştirme oyunlarından ayrılıyor. Aldığımız görevlerde trollerle karşı karşıya gelirken önce eşleştirme kısmındaki görevleri yerine getirmemiz gerekiyor ve daha sonra battle arena kısmına geçiyoruz. Özel yeteneklerinizi geliştirmek ve yeni öğeler kazanmak için mutlaka sizden istenilenleri yerine getirmelisiniz. 100'den fazla bölümde mobil platformlarda görebileceğiniz farklı türleri iyi harmanlayan bir oyun olduğunu söylemeliyim.

Oyun içinde keşfedeceğiniz pek çok özellik bulunuyor. Ücretsiz olması ve iyi bir oyun deneyimi sunması nedeniyle Crystal Crusade oyununu kesinlikle incelemelisiniz.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Valkyrie Crusade

    Valkyrie Crusade, Android işletim sistemine sahip tabletlerinizv ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.
  • Star Crusade CCG

    Kart savaşlarına dahil olacağız.
  • Crystal Rush

    Crystal Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • CRYSTAL DEFENDERS Lite

    CRYSTAL DEFENDERS Lite, sınırsız ve dalgalar halinde gelen düşmanlarınıza karşı kristallerinizi savunmaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunudur.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu