Crystal Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Crystal Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Crystal Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sonsuz oyun moduna sahip olan oyunda yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Son derece eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Crystal Rush'da ekranın ortasında yer alan bir oku kontrol ediyor ve size doğru gelen blokları yok etmeye çalışıyorsunuz. Elinizi çabuk tutmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Basit bir oynanışa ve harika grafiklere sahip olan oyunda renkleri eşleştiriyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda ekrana tıklayarak oynuyorsunuz. En uygun zamanı beklemeli ve çember daralmadan blokları yok etmelisiniz. Dünyanın her bölgesinden oyuncuya sahip olan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz.

Sevimli grafikleri ve ses efektleriyle dikkat çeken Crystal Rush, can sıkıntınızı giderebilecek bir oyundur. Oyunda yapmanız gereken tek şey uygun zamanda ekrana dokunup blokları yok etmek. Ayrıca yüksek puanlara ulaştıkça bir takım kişiselleştirmelerin kilitlerini de açabiliyorsunuz. Crystal Rush'ı sakın kaçırmayın.

Crystal Rush oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Crystal Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
134 MB DOSYA BOYUTU

Crystal Rush, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Crystal Rush, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Birbirinden eğlenceli sahnelerin yer aldığı oyunda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyor ve rakiplerinize meydan okuyorsunuz.

Eğlenceli ve zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Crystal Rush, farklı mekanikleriyle ilgi çekiyor. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda size doğru gelen blokları yok etmeye çalışıyorsunuz. Renkli blokları kendi rengiyle vurmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Harika grafiklerin ve etkileyici seslerin yer aldığı oyunda tek yapmanız gereken uygun zamanda ekrana dokunmak. Dikkatli olmalı ve reflekslerinizi iyi kullanmalısınız. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Crystal Rush'ı mutlaka denemelisiniz. Ayrıca oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz.

Sevimli grafikleri ve etkileyici bir atmosferiyle dikkat çeken pyunda can sıkıntınızı giderebiliyorsunuz. Basit oynanışa sahip olan oyunda tek amacınız blokları yok etmek. Crystal Rush oyununu sakın kaçırmayın.

Crystal Rush oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Double Rush

    Double Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Stickman Rush

    Stickman Rush trafik içerisinde3 yol almaya çalıştığınız bir mobil beceri oyunudur
  • Toilet Rush

    Toilet Rush tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve birçok mini oyuna sahip olan bir beceri oyunudur.
  • Spirit Rush

    Spirit Rush, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Impossible Rush

    Impossible Rush, basit görünümlü zor Android oyunları sevenler için hazırlanmış ve de ücretsiz.
  • Chilly Rush

    Chilly Rush, tamamen ücretsiz olarak sunulan sürükleyici bir macera oyunu.
  • Paper Train: Rush

    Paper Train: Rush, herkes tarafından keyifle oynanabilecek eğlenceli bir oyun.