Cube Rubik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
472 TOPLAM İNDİRME

Cube Rubik oyununda farklı renklerden oluşan zeka küpünü olabildiğince kısa sürede tamamlamanız gerekiyor.

Cube Rubik, büyük sabır, harika odaklanma, sağlam refleks üçlüsünü bir arada gerektiren bulmaca oyunu rubik küp (sabır küpü veya zeka küpü) oyununu Android telefon ve tabletimizde oynamamıza izin veriyor ve mağazada gerçeğe en yakın olanın bu olduğunu söyleyebilirim.

Rubik küp oyuna kusursuzca aktarılmış diyebilirim. Rengarenk küpümüzü kaydırma hareketiyle dilediğimiz açı ve yöne getirebiliyoruz. İstersek kilit seçeneğiyle küpün istediğimiz yüzünü sabitleyebiliyor ve o yüz üzerinde oynayabiliyoruz.

Kontrol sistemine alıştıktan sonra gerçeğinden hiçbir fark sunmayan oyunda puan sistemi de mevcut. Rubip küpü ne kadar hızlı tamamlarsak puanımız o kadar artış gösteriyor. Rubik küpe dokunuşumuzla başlayan süreyi hiçe sayıp sadece zevk amaçlı, zaman geçirmek için de oynayabileceğimiz oyunda gösterdiğimiz performansı arkadaşlarımızla paylaşıp onlara meydan okuma şansına da sahibiz.

Oyunda otomatik kaydetme sistemi mevcut. Sıkıdığınız veya işinize dönmek istediğiniz vakit doğrudan oyundan çıktığınızda sonrasında oyuna kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. İsterseniz sol üstteki butona dokunuarak rubik küpün karıştırılmasını sağlayabilir ve yeni oyuna başlayabilirsiniz.

Erkan Calp

Cube Rubik

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Cube Rubik ile rubik küp (sabır küpü) oyununu iPhone ve iPad'inizde oynayın.

Cube Rubik, hesaplama, konsantrasyon ve sabır gerektiren beceri oyunu rubik küp başka adıyla sabır küpü oyununu iPhone ve iPad’imize taşıyor. Farklı renklerden oluşan küplerinden birleşiminden oluşan rubik küpün oyuna 3 boyutlu olarak başarılı bir şekilde aktarıldığını görüyoruz.

Gerçekten rubik küp oynuyormuş hissiyatı veren kaliteli ve animasyonlarla güçlendirilmiş görsellere sahip Cube Rubik oyununda küpü parmağımızı kaydırarak hareket ettiriyoruz. Dilediğimiz açıyı kolaylıkla yakalayabiliyoruz. Dilersek kilit butonuna dokunarak küpün dilediğimiz yüzünü sabitleyerek o yüz üzerinde oynama yapabiliyoruz. Kilit dışında kullanabildiğimiz iki buton daha var. Bunlardan biri küpü karıştırmaya yani yeni oyun başlatmaya, diğeri son hareketimizi geri almaya yarıyor.

Oyunda heyecanı artırmak adına puan sistemi bulunuyor. Rubik kübe ilk dokunuşumuzla birlikte süre işlemeye başlıyor. Süre sınırımız yok ancak küpü ne kadar kısa sürede tamamlarsak puanımız o kadar yüksek oluyor. Tabii ki buna aldırış etmeyip zevkine oynamanız da mümkün. Seçim sizin.

Erkan Calp

Cube Rubik

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Cube Rubik, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi rubik küp oyunu.

Cube Rubik, hız ve beceri isteyen harika bir bulmaca oyunu olan rubik küpü Windows Phone telefonumuza taşıyan başarılı bir yapım. Gerçeğini taşımaya gerek kalmadan mobil cihazınız üzerinden oynama imkanı sunuyor ve ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Animasyonlarla süslenmiş harika 3 boyutlu görsellerle karşılaştığımız rubik küp diğer adlarıyla sabır küpü, zeka küpü oyununda karışık renklerden oluşan küpü olabildiğince hızlı şekilde farklı açılarda çevirerek tek renk haline getirmeye çalışıyorsunuz.

Konsantrasyon, sabır, hesaplama gerektiren oyunun mobil versiyonunda oynanış bir zor diyebilirim. Parmak kaydırma hareketiyle rubik küpü dilediğiniz açıya getirmeniz mümkün ancak bunu gerçekte olduğu kadar hızlı yapamıyorsunuz. Elinizde oynarken yaşadığınız titreme hissini yaşayamayadığınızdan fazla heyecan vermiyor. Baştan başlama, yarım bıraktığınız oyuna dilediğiniz zaman devam etme seçeneklerinizin de olduğunu unutmadan söyliyim.

Rubik küp ile kafa yormayı seviyorsanız, elinizde rubik küple dolaşmadan oynama şansı sunan Cube Rubik’i telefonunuza kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cube Space

    Cube Space, hem zorlu hem de bir o kadar eğlenceli olan güzel bir Android bulmaca oyunu.
  • Let's Cube

    Let's Cube, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Zen Cube

    Zen Cube, delikli küpe parçaları yerleştirmeye dayanan Android bulmaca oyunu.
  • Cube Rogue

    Cube Rogue, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve küplerle oluşturulmuş bir dünyadaki sırları çözeceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Cube Critters

    Cube Critters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Lonely Cube

    Lonely Cube, oyunda bulunan tüm noktalar üzerinden küpü geçirmenizi ve daha sonra da yere düşürmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Smart Cube

    Smart Cube, Android cihazlarınız üzerinde kafa yormanızı sağlayan ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.
  • QB – a cube’s tale

    QB – a cube’s tale mobil oyununda siyah bir küpün yolunu bulmasına yardım etmek için bulmacaları çözün.