Cube Worm

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Cube Worm, Nokia 5110'larla başlayan klasik yılan oyunu serüvenini 3 boyutlu hale getirip farklılaştıran ve çok daha fazla eğlence sunan ücretsiz bir Android oyunu.

Cube Worm, bir zamanlar elimizdendüşmeyen eski telefonlar ve üzerinde oynadığımız klasik yılan oyununun baştan aşağı değiştirilerek yenilenmesi ile elde edilen hem eğlenceli hem de ücretsiz bir Android yılan oyunu.

Oyundaki farklılık ise 3 boyutlu grafikler olması. Düz bir alan üzerinde yılan ile yemleri toplayarak büyümek yerine bir küp üzerinde hareket ediyorsunuz ve küpün tüm kenarlarını kullanabiliyorsunuz. Çok oynarsanız başınızı döndürebilecek olan oyunun grafikleri de eski yılan oyunu ile kıyaslanmayacak kadar güzel ve göze hoş geliyor. Fakat amacınız eski oyun ile aynı. Yılanı hayatta tutarak olabildiğince büyümek.

Yeni ve farklı bir yılan oyunu deneyimi yaşamak için Cube Worm oyununu Android telefon ve tabletlerinize mutlaka indirmelisiniz.

Barış YANIK

Cube Worm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Cube Worm, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ücretsiz ve çok eğlenceli bir iOS yılan oyunu.

Cube Worm, klasik yılanın yeniden tasarlanarak 3 boyutlu hale getirilmiş ve daha da güzelleştirilmiş hali olarak karşımıza çıkan eğlenceli bir iOS oyunu. İlk telefonlarımız olan 5110 ve 3310 gibi telefonlarda vazgeçilmez olan Snake oyununun yapısını taşıyan fakat çok fazla değişiklik bulunan oyunda amaç aynı olsa da geri kalan pek çok şey farklı.

Oyunda öncelikle eski düz ekran yerine 3 boyutlu bir küp üzerinde yılanı kontrol ediyorsunuz. Küpün farklı kenarlarında gezebileceğiniz oyunda bir yılan yerine solucanı kontrol ediyorsunuz. Önünüze gelen engelleri atlatıp yemleri yiyerek büyüyeceğiniz oyunda sabrınızı biraz sınayabilirler. Fakat bu tür oyunların doğası bu şekilde. Yandıkça başa dönüp yeniden büyümek zorundasınız.

Farklı solucan türlerinin kilidini açarak daha da eğlenceli hale getirebileceğiniz oyunu hemen iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alien Worm

    Alien Worm, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceiniz bir korku oyunudur.
  • Death Worm Free

    Death Worm Free oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Prehistoric Worm

    Prehistoric Worm bolca eğlence sunan bir mobil oyundur
  • Cube Zombie War

    Cube Zombie War, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Cube Knight: Battle of Camelot

    Cube Knight: Battle of Camelot kuşbakışı kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur
  • Wonder Cube

    Wonder Cube ile harikalar diyarına yolculuk ediyoruz
  • Worm Run

    Worm Run hızlı ve eğlenceli bir oynanış sunan bir Android oyunudur
  • Ninja Worm

    Ninja Worm, Android üzerinden oynanabilen bir platform oyunudur.