Cubor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Zevkli deneyim sunan harika bir bulmaca oyunu

Cubor, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor. Küpleri uygun yerlerine yerleştirmek için çaba gösterdiğiniz oyunda zorlu bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak dikkat çeken Cubor, küplerin yerlerini değiştirerek uygun yerlerine yerleştirmeye çalışıyorsunuz. Stratejik bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Hoş grafikleriyle de dikkat çeken oyunda harika bir atmosfer yer alıyor. Bulmaca ve puzzle oyunlarını sevenlerin yakından takip edebileceği bir oyun olan Cubor, aynı zamanda saatlerce telefon başında kalmanıza neden olabilecek bir oyundur. Metroda ve otobüste oynayabileceğiniz oyunda farklı seviyelerin de üstesinden gelmeniz gerekiyor. Optimum çözüme ulaşmak için çabalamanız gereken oyunda işiniz çok zor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Cubor tam size göre bir oyun diyebilirim.

Cubor oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Cubor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu

Cubor, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu seviyelerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda küpleri uygun yerlerine yerleştirmek için çaba gösteriyorsunuz.

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak dikkat çeken Cubor, optimum çözüme ulaşmak için çaba gösterdiğiniz bir mobil oyundur. Stratejik kararlar almanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gereken oyunda hoş grafikleriyle de zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Bulmaca oyunlarını sevenlerin mutlaka denemesi gereken oyunda harika bir atmosfer yer alıyor. Sürükleyiciliğiyle de dikkat çeken oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gerekiyor. Ayrıca arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda hoş grafikler bulunuyor. Bulmaca ve puzzle oyunlarını sevenlerin yakından takip edebileceği bir oyun olan Cubor, aynı zamanda saatlerce telefon başında kalmanıza neden olabilecek bir oyundur. Metroda ve otobüste oynayabileceğiniz oyunda farklı seviyelerin de üstesinden gelmeniz gerekiyor. Cubor oyununu mutlaka denemelisiniz.

Cubor oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Basket Throw

    Harika bir arcade oyunu
  • Klick Klack

    Eşsiz kurguya sahip bir bulmaca oyunu
  • Puzzle Fuzzle

    Zorlu ve renkli bir bulmaca oyunu
  • Shootout 3D

    Sürükleyici deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • BattlePop

    Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz online bulmaca oyunu
  • Blocky 6

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunu
  • Bloop Islands

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Crazy Dino Park

    Renkli görselleriyle dikkat çeken bir bulmaca oyunu