Cukka

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,514 TOPLAM İNDİRME

Cukka (Android İndir): İzleyin, oynayın, kazanın. Ödüllü yerli sosyal oyun

Cukka, videoları izleyerek çeşitli ödüller kazandığınız bir Android uygulaması. Yerli bir mobil uygulama olan Cukka’da sosyal medya fenomenlerine ait videoları dikkatlice izleyip eğlenceli soruları en hızlı şekilde yanıtlıyor ve topladığınız cukcoin’lerle harika ödüllerin sahibi oluyorsunuz. Kazandıran ödüllü sosyal oyunda YouTube, Vine, Instagram’da milyonlara ulaşan fenomenler yer alıyor.

Kazan-kazan prensibi ile tasarlanan sosyal oyun CUKKA, kazandıran diğer bilgi yarışmalarından oldukça farklı. Bu eğlenceli uygulamada genel kültür bilginiz ölçülmüyor. Soruların cevapları Google’da değil, videoların içinde saklı. Yani kazanmanın tek yolu videoları dikkatlice izlemek. Her gün yayınlanan videolardaki tüm detaylara dikkat etmelisiniz. Videoyu izledikten sonra cevapları ne kadar kısa sürede verirseniz o kadar çok coin kazanma şansınız oluyor. Topladığınız coin’lerle uygulama içinden harika hediyeler alabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızı davet eder, eğlenceli anketlere katılırsanız coin’leriniz artıyor.

Cukka Android Uygulaması Özellikleri

  • Videoları izleyin, soruları hızlıca cevaplayın, cukcoin'leri kazanın!
  • İzleyin, oynayın, kazanın!
  • Kazandığınız cukcoin'lerle pazardan istediğinizi alın!
Erkan Calp

Cukka

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
256 TOPLAM İNDİRME

Cukka (iOS İndir): İzledikçe kazandıran yerli sosyal oyun

Cukka (iOS), iPhone’unuzda video izleyerek ödüller kazanacağınız ücretsiz bir mobil uygulama. Spektrum Dijital tarafından geliştirilen sosyal oyunda ödül kazanmak için tek yapmanız gereken; internet fenomenlerinin videolarını izleyip videoyla bağlantılı eğlenceli soruları hızlıca cevaplamak. Bilginin değil dikkatin ölçüldüğü süper eğlenceli bir oyun karşımızda!

Video içerik üreten fenomenlerin değil izleyenlerin kazandığı bir mobil uygulama CUKKA. Instagram, YouTube fenomenlerinin videolarını izleyerek çeşitli ödüller kazanıyorsunuz. Her gün belli saatlerde yayınlanan soruların yanıtları videolarda gizli. Dolayısıyla Google’da arama yaparak ilerleyebileceğiniz bir oyun değil. Videoyu pür dikkat izleyip ardından gelen soruları hızlı bir şekilde cevaplıyor ve coin kazanıyorsunuz. Elenme endişesi yok! Coin’lerinizle istediğiniz zaman mağazadan satın alabileceğiniz birçok hediye var. Arkadaşlarınızı davet ettikçe ve uygulama içindeki eğlenceli anketlere katıldıkça ekstra cukka kazanıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.
  • Vidivodo

    Vidivodo, Android cihazlarınızda birbirinden güzel videoları izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır