CURSE

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
428 TOPLAM İNDİRME

CURSE bilgisyarlarınızda oynayabileceğiniz bir korku - macera oyunudur

CURSE oyunculara sunduğu kuvvetli atmosferle dikkat çeken bir korku oyunu olarak tanımlanabilir.

Klasik bir perili köşk hikayesinin işlendiği CURSE'de oyuncular paranormal aktiviteleri araştıran bir dedektifin yerine geçiyorlar. Son aldığımız iş ise bizi Atherton Malikanesi'ne konuk ediyor. Bu malikane uzun yıllar boyunca soylu bir ailenin evi olmuş; fakat ailenin karanlık geçmişi nedeniyle malikaneye kilit vurulmuştur. Ailenin lanetlendiği hakkında söylentiler de ortada dolaşırken malikaneyi keşfetmeye giden birkaç maceraperest gizemli bir şekilde ortadan kaybolmuş, buna ek olarak onları kurtarmaya giden insanlar da failleri bulunamayacak şekilde katledilmiştir. Atherton Malikanesi'nin sırrının çözmek ve bu lanetin kökünü bulmak ise bize düşüyor. Bütün cesaretimizi topluyoruz ve bu lanetli köşke doğru yola çıkıyoruz.

CURSE temel olarak korku öğelerine sahip point & click türünde bir macera oyunu. CURSE'ün canavarlarla savaştığınız, silahlar kullanarak aksiyona daldığınız bir oyun olmadığını belirtmekte fayda var. Oyun daha çok keşfetme ve bulmaca çözme üzerine kurulu. Oyunun geçtiği malikanede temel amacımız araştırma yapmak, insanların neden öldüğüne dair kanıtlar toplamak ve odaları keşfederek lanetin köklerini ortaya çıkarmak. Bu işi yaparken de karanlıkta yolumuzu bulmamız, doğaüstü varlıklardan kaçmamız gerekiyor. Oyunda yolumuzu bulmak için el fenerimizi kullansak da pil seviyesine dikkat etmemiz gerekmekte.

CURSE'ün tatmin edici bir grafik kalitesi sunduğu söylenebilir. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- 64 bit Windows 7 veya daha üst versiyon bir işletim sistemi

- 4 GB RAM

- DirectX 9.0

- 2 GB boş depolama alanı

Oyunun demosunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme


Can Erdil Şentürk

CURSE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
235 TOPLAM İNDİRME

Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır

Curse, oyunculara oyun içi mesajlaşma ve oyun içi sohbet konusunda yardımcı olan bir anlık mesajlaşma uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip yararlanabileceğiniz bir uygulama olan Curse, oyun modları ve "add-on"lar gibi içeriklerin paylaşıldığı popüler bir platform olan curse.com tarafından oyunculara özel olarak geliştirilmiş bir iletişim uygulaması. Curse temel olarak oyunlar esnasında arkadaşlarınızla yazışmanızı mümkün kılıyor. Curse ile arkadaş listeleri oluşturabiliyor, arkadaşlarınızda grup sohbeti yapabiliyorsunuz.

Curse bir sosyal platform olarak da düşünüleilir. Curse ile arkadaşlarınızın hangi bilgisayar oyunlarını oynadığını görebiliyorsunuz ve anında yazışarak sizi oyuna davet etmelerini sağlayabiliyorsunuz. Benzer şekilde siz de arkadaşlarınıza mesaj atarak oyununuza davet edebiliyorsunuz. ,

Curse çoklu platform desteğine sahip olan bir uygulama. Yani Curse uygulamasını iPhone telefonu üzerinde kullanan bir arkaşınıza Android cihazınız aracılığıyla mesaj gönderebilirsiniz.

Curse temelde mobil cihazların Teamviewer'ı olarak düşünülmüş bir uygulama. Şu an için Android cihazlarda olmayan sesli sohbet özelliği gelecekteki güncellemelerle uygulamaya eklenecek.

Can Erdil Şentürk

CURSE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Curse oyun içinde grup görüşmeleri yapmanızı kolaylaştıran bir mobil uygulamadır

Curse eğer arkadaşlarınızla birlikte oyun oynamayı seviyorsanız ve iletişim kurmak için pratik bir çözüm arıyorsanız işinize yarayabilecek bir oyun içi sohbet ve oyun içi mesajlaşma uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir sesli sohbet uygulaması olan Curse temelde oyuncular düşünülerek geliştirilmiş bir iletişim aracı. Eğer MMO, FPS gibi online olarak oynanan oyunlarda arkadşalarınızla daha iyi bir şekilde taktikleri paylaşmak ve anlık olarak iletişim kurmak isterseniz Curse kullanabilirsiniz. Curse, World of Warcraft, League of Legends, CS: GO gibi online olarak oynadığınız oyunlarda cep telefonunuz veya tabletiniz ile tamamen ücretsiz olarak sesli arama yapmanızı mümkün kılıyor.

Sesli grup görüşmesi yapmanızı mümkün kılan Curse, bilgisayarlarda kullanılan sesli grup sohbet yazılımlarının mobil versiyonu olarak düşünülebilir. Normalde bu tür grup sohbetleri için Teamspeak ve Ventrillo gibi yazılımlar tercih edilmekte. Fakat bu yazılımlarda bir sunucu kiraladıktan sonra görüşme yapabiliyorsunuz. Curse uygulamasında ise herhangi bir sunucu kiralama derdiniz olmadan tamamen ücretsiz olarak görüşme yapabilirsiniz.

Curse il arkadaşlarınızın hangi oyunları oynadığını görebilir, arkadaşlarınızla yazışabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Curse Voice

    Curse Voice, Curse firması tarafından yapılan hızlı ve ücretsiz olarak sesli sohbet programıdır.
  • Curse of Anabelle

    Curse of Anabelle PC İndir: Türk yapımı hikaye tabanlı macera korku bulmaca oyunu Curse of Anabelle Steam'de!
  • Curse of Mermos

    Curse of Mermos aksiyon RPG türünde bir bilgisayar oyunudur
  • Mummy's Curse

    Mumyalarla savaş başlıyor...Bir macera oyunu...
  • Max: The Curse of Brotherhood

    Max: The Curse of Brotherhood oldukça başarılı bir platform oyunudur
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.