Cyber Swiper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Cyber Swiper mobil oyunu, bir topun tehlike dolu tünelde ilerleyişini kesintisiz sürdürmesini sağyalacağınız keyifli bir beceri oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Cyber Swiper mobil oyunu, yerinde renk ve grafik seçimleriyle muhteşem bir atmosfer sunan keyifle oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Cyber Swiper mobil oyununda fütüristik grafikler hemen dikkatleri çekiyor. Birçok gizemli dünyanın kapılarını açan oyunda her bölümde ilginç tehlikeler sizi bekliyor olacak. Oyunda bir topu yönlendireceksiniz. Bu top tuzak dolu bir tünel içinde yuvarlanırken ekranı sağa ve sola kaydırarak tehlikelerden kaçmalısınız. Ayrıca çeşitli yükseltmeleri toplamalı ve skorunuzu geliştirmelisiniz. Oyun alanında yer alan hızlandırma noktalarından geçerek de kendinize avantaj sağlayabilirsiniz.

Cyber Swiper mobil oyununda kontroller oldukça basit. Ekranı sağa ve sola kaydırarak topa yön vereceksiniz. Ayrıca manevraların çok hassas olduğunu belirtelim. Yahut diğer bir deyişle tepkime hızı çok yüksek ki bu da zorlu ve dar alanlardan geçebilmenize olanak tanıyor. Daha önce hiç aşina olmadığınız bir ortamı keşfetmek ve becerilerinizi sergilemek için Cyber Swiper mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Cyber Swiper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Cyber Swiper mobil oyunu, basit bir oyun mekaniğinin olağanüstü grafiklerle bir şahesere çevrildiği keyifli bir beceri oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Cyber Swiper mobil oyunu, oldukça renkli ve gizemli bir uzay atmosferini cihazınızın ekranlarına taşıyan büyülü bir beceri oyunudur.

Cyber Swiper mobil oyununda olağandışı bir maceraya tanıklık edeceksiniz. Oyunun mekaniği oldukça basit olsa da Cyber Swiper mobil oyunu kusursuz grafikleriyle ön plana çıkıyor. Elinize aldığınızda sizi büyüleyecek bir yapısı olan oyunda bir topu yönlendiriyor olacaksınız. Tehlike ve tuzaklarla dolu bir tünelde yuvarlanan topu tehlikelerden korumak için onu sağa veya sola kaydıracaksınız. Görsel bir şölen şeklinde geçen oyunda topun sert engellere ya da lazer ışınlarına takılmadığından emin olun. Cam olan engelleri ise kırarak devam edebilirsiniz. Ayrıca oyun alanında yer alan hızlandırma noktalarını etkin kullanarak ustalığınızı sergileyebilirsiniz.

Cyber Swiper mobil oyunu el becerisini sonuna kadar kullanabileceğiniz bir oyun. Zira oyunun kontrolleri çok hassas. Sadece ekranı sağa ve sola kaydırarak yönlendirme yaptığınız oyunda tepkime hızının çok yüksek olması hata oranını artırırken bir yandan da dar ve zorlu boşluklardan geçmenize de yarayabilir. Sıkılmadan oynayacağınız Cyber Swiper mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirisiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swiper Puzzle

    Swiper Puzzle, düşünmeye iten bölümler içeren Android bulmaca oyunu.
  • Love Rush

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Hooky Crook

    Aksiyon ve macera dolu bir beceri oyunu
  • Cyber Hunter

    Kuantum dünyadaki battle royale oyuna giriş yapın.
  • Gunspell 2

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Ava Airborne

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir macera oyunu
  • Mr Bean - Risky Ropes

    Mr Bean, uçurumda sıkıştı. Güvenli şekilde inmesini sağlayın.
  • Dash Quest Heroes

    Zorlu parkurların üstesinden gelmeniz gereken bir macera oyunu