Cyberline Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Ölüm yarışına hoş geldiniz.

Mobil platformda birbirinden aksiyonlu yarışlara katılacak ve sürükleyici bir atmosferde boy göstereceğiz.

Creative Mobile Publishing tarafından geliştirilen yapım, Android ve İOS platformunda yaklaşık 10 milyon oyuncu tarafından oynanmaktadır. Bünyesinde birbirinden farklı araç modellerine sahip olan oyun, Death Race filmi ile oldukça benzer özelliklere sahiptir. Oyuncular oyun içerisinde yer alan birbirinden farklı araçları satın alabilir ve diledikleri gibi özelleştirebilirler. Oyuncular araçlarına çeşitli silahlar takarak daha verimli hale getirebilir ve rakip oyuncularla kıyasıya mücadele edebilirler.

Grafikleri bakımından eşsiz görünen yapım, görsel efektleri ile de oldukça başarılıdır. 30’dan fazla ve farklı araç modellerine sahip olan yapım, gerçek zamanlı oyuncuları bir araya getirerek rekabet dolu bir ortam sunuyor. 

1000’den fala kariyer etkinliği ile sürükleyici bir atmosfere kavuşan mobil oyun, oyunculara araçları yükseltme imkanı da tanıyor. Oyuncular silahlarının ve araçlarının seviyesini yükselterek daha hızlı ve daha etkili hale getirebilirler. Liderler tablosunun da yer aldığı mobil oyun, tüm platformlar için tamamen ücretsiz olarak yayınlanmıştır. İyi oyunlar dileriz.
 

Doğukan Çağlakpınar

Cyberline Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Araba savaşlarına merhaba deyin.

Mobil yarış oyunları arasında yer alan Cyberline Racing ile adrenalin dolu yarışlara katılacağız. Oldukça kaliteli grafiklere ve zengin bir içeriğe sahip olan mobil oyunda alışılmışın dışında bir oynanış tarzı bizleri bekliyor. 

Sürükleyici yapısı ile kısa sürede milyonlarca oyuncuyu çevresine çeken yapım, 30’dan fazla ve farklı araç modellerine sahiptir. Oyun içerisinde dilediğimiz aracı alabilecek, performansını artırabilecek ve silahlar takarak tehlikeli bir hale getirebileceğiz. Ses efektleri ile oyunculara aksiyon dolu bir ortam sunan mobil oyunda çok sayıda silah modeli de yer almaktadır. 

Gerçek zamanlı olarak oynanan mobil oyunda dünyanın çeşitli yerlerinden oyuncular ile karşı karşıya gelecek ve onları mağlup etmeye çalışacağız. Oyun içerisinde oldukça geniş yarış pistleri yer almaktadır. Bu pistlerde bir yandan yarışırken diğer yandan da silahlarımız ile çatışacağız. 1000’den fazla etkinlik ile oyuncuların yüzünü güldüren yapım, dağıttığı ödüller ile de oyuncuların kalbinde adeta bir taht kurdu. 

Android ve İOS platformunda yer alan Cyberline Racing, tamamen ücretsiz bir yarış oyunudur.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • GMG Racing

    Fantastik yarışlara katılacağız.
  • MotoGP Racing '18

    Gerçek zamanlı yarışlara katılacağız.
  • Super Arcade Racing

    Retro yarışlara dahil olacağız.
  • Pit Stop Racing : Club vs Club

    Mobil cihazınızda eşsiz bir yarış oyunu oynamak ister misiniz?
  • Idle Racing GO

    Farklı bir yarış atmosferi bizleri bekliyor.
  • Wiggly racing

    Zorlu ve bir o kadarda eğlenceli yarışlar sizleri bekliyor.
  • Funny Racing Cars

    Etkileyici tasarıma sahip onlarca araba ile nefes kesen yarışlara katılacağınız eğlenceli bir oyundur.