CyberSphere

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

CyberSphere, dünyanın gelecekte uğradığı bir saldırıyı konu alan ve Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen CyberSphere mobil oyunu robot güçlere karşı topyekun bir savaşa kalkışacağınız heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.

Hikaye bazlı bir oyun olan CyberSphere mobil oyununda insanlık dünya dışı bir ırk tarafından saldıraya uğrar. Koloniler ve Dünya üzerinde ilerlemeye çalışan robot varlıkları durdurmanız gerekiyor. Aslına bakarsanız dünya onları durduracak bir silahı geliştirmiştir. Ancak o silahın geliştirildiği laboratuvar da işgale uğrar.

Dünya’yı bu saldırıdan korumak için robotlar, insansız hava araçları, füzeler ve elinizde ne var ne yok tüm imkanları seferber etmelisiniz. CyberSphere mobil oyununu ister tek oyunculu modda ister de çevrimiçi çok oyunculu modda oynayabilirsiniz. Tek oyunculu oyun modunda internet bağlantısına ihtiyaç duymazsınız. Ancak çok oyunculu oyun modunda çevrimiçi olarak gerçek oyuncularla güçlerinizi birleştirebilirsiniz. Sıkılmadan oynayacağınız CyberSphere mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

CyberSphere

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
96.2 MB DOSYA BOYUTU

CyberSphere, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve uzak gelecekte dünyayı işgal eden güçleri yok etmeye çalışacağınız heyecan verici bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen CyberSphere mobil oyunu, Dünya’yı bilinmeyen bir ırkın güçlü saldırısından korumak için mücadele vereceğiniz bir aksiyon oyunudur.

CyberSphere mobil oyununda hikayeyi bilmeniz oyun zevkini artırmanız için son derece önemli. Oyunun hikayesine göre dünya yabancı bir ırkın işgaline uğrar. Saldırıyı püskürtecek bir silah geliştirilse de silahın geliştirildiği laboratuarın işgale uğramasıyla bu plan da suya düşer. Bu durumda füzeler, savaş uçakları ve insansız hava araçlarıyla karşı saldırıya geçmelisiniz.

3D grafikleri ve düşük boyutuyla cezp edici olan CyberSphere mobil oyununda ister tek kişi internet bağlantısı olmaksızın oynayabilir, isterseniz de çevrimiçi olarak 8 oyuncuya kadar güçlerinizi birleştirip savaşabilirsiniz. 28 farklı ölümcül silahın ve birbirinden farklı onlarca kahramanın yer aldığı CyberSphere mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!