Cycloramic

x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
811 TOPLAM İNDİRME

Hem panoramik fotoğraflar çekmeye yarayan hem de dokunmadan 360 derece video çekebilen bir uygulama olan Cycloramic iOS için oldukça farklı.

Cycloramic isimli bu iOS uygulaması temelinde panorama fotoğraflar çekmenize yarayan bir uygulama. Ancak geliştiriciler uygulamayı öyle bir hale getirmişler ki, uygulama sayesinde bu panorama çekimler siz dokunmadan cihazın kendi kendine dönmesi ile yapılabiliyor. Bu nasıl oluyor derseniz uygulama, cihazların titreşim işlevini kullanarak geliştiricilerin istediği şekilde çalışarak cihazın olduğu yerde 360 derece dönmesini sağlıyor. Bu dönme işlemi ile de 360 derecelik panorama görüntüler elde eden uygulama sizi hiç yormuyor.

Cihazı düzgün ve pürüzsüz bir zemine dik koyup Go dediğiniz zaman titreşim ile cihaz dönerek fotoğrafı çekiyor ve Stop diyene kadar dönüyor. Fotoğrafı bu şekilde panoramaya döken Cycloramic uygulaması aynı şekilde video da çekebiliyor. Yine cihazınızı video moduna alıp bıraktığınız zaman 360 derece dönerek siz durdurana kadar video çekmeye devam ediyor.

Cycloramic uygulaması en verimli olarak iPhone 5’de çalışıyor. iPhone 3 ve öncesi, iPod Tocuh 3. nesil ve öncesi ve iPad için zemine bırakıp 360 derece dönmesini ne yazık ki bekleyemiyoruz ancak uygulama kendimiz yaptığımız zaman standart şekilde çalışıyor. Uygulamanın ücretli olması ise uygulamanın ne kadar gerekli olduğunu düşünmenize sebep oluyor!

Mustafa Şevki Coşar

Cycloramic

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Cycloramic, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz kullanabileceğiniz panoramik fotoğraf çekme uygulamalarından biri.

Cycloramic, Windows Phone telefonunuzla yatay panoramik fotoğraf çekimi yapabileceğiniz uygulamalardan biri. Kullanımı en basit ve hızlı bu panorama çekme uygulaması ile eşsiz manzara fotoğraflarına imza atabilirsiniz.

Cycloramic, Windows Phone platformunda yer alan tek panoramik fotoğraf çekme uygulaması değil. Microsoft'un Lumia cihaz kullanıcılarına özel hazırladığı Lumia Panorama, yatay ve dikey panoramik fotoğraf çekimine izin veren Photosynth, platformda öne çıkan isimler arasında. Peki düzgün çalışan ve güncellemelerle desteklenen bu uygulamalar varken neden Cycloramic'i denemelisiniz? Bir süredir iPhone ve iPad'lerde kullanılabilir olan Cycloramic'in benzerlerinden farklı bazı yanları bulunuyor ve kullanım açısından çok daha pratik. Panoramik çekime başlamak için kamera simgesine dokunmanız ve çizgiyi bozmadan telefonunuzu soldan sağa döndürmeniz yeterli. Tekrar kamera simgesine dokunduğunuz çekim sonlanmış oluyor. Fotoğrafı kısa süren işleme sürecinin ardından doğrudan galerinize kaydedebileceğiniz ve sosyal ağlarda paylaşabileceğiniz gibi panoramik fotoğrafınızı düzenleme şansına da sahipsiniz ki burada renk dengesini ayarlamaktan otomatik iyileştirmeye kadar onlarca seçenek sunuluyor.

Cycloramic, Windows Phone telefonunuzun yüksek çözünürlüklü kamerasını kullanarak etkileyici panora fotoğraflar elde edebileceğiniz uygulamalardan en yenisi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Enlight Pixaloop

    Fotoğraflarınıza hayat verin!
  • InShot

    InShot İndir iOS: Müzikli video yapma programı, video ve fotoğraf düzenleyici
  • WhatsAround

    WhatsAround: Para kazandıran fotoğraf paylaşım uygulaması
  • Fontspiration

    Fontspiration iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • YouCam Fun

    YouCam Fun, iOS platformunda kullanılabilecek bir tür fotoğraf ve video filtreleme uygulamasıdır.
  • PhotoCollage

    PhotoCollage uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca fotoğraf ve video kolajlar oluşturabilirsiniz.
  • Pixagram

    Pixagram, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf ve video uygulamasıdır.
  • InstaVid

    InstaVid, hem fotoğraf hem de video desteği bulunan ücretsiz bir iOS kolaj uygulamasıdır.