Cymera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
18,794 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Android için hazırlanmış olan Cymera uygulaması ile kolayca selfie fotoğraflar çekebilir ve onları efektlendirebilirsiniz.

Cymera uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahiplerinin mobil cihazlarında en hızlı ve kolay yoldan selfie fotoğraflar çekebilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve selfie trendi bu kadar yaygın değilken ortaya çıktığı için alelacele üretilen pek çok uygulamadan çok daha kaliteli.

Sahip olduğu yeteneklere kısaca göz atacak olursak;

  • Güzelleştirme seçenekleri
  • Kolajlar hazırlama
  • Filtreler
  • Üst düzey kamera
  • Albümler hazırlama
  • Efektler

Uygulamanın sahip olduğu bu yetenekler sayesinde selfie'lerinizi çektikten sonra direkt olarak paylaşmak yerine onları ilk olarak daha güzel bir hale getirebilirsiniz. Hem filtrelerin bol sayıda olması, hem de kamerasının profesyonel kameralar gibi işlev görmesi sayesinde aldığınız sonuçların tatmin edici olduğuna inanıyorum.

Dilerseniz birden fazla selfie çekebilir, hepsine ayrı ayrı efektler, filtreler ve çerçeveler ekledikten sonra tek bir resim içerisinde kolaj haline getirebilirsiniz. Uygulamanın içerisinde bulunan satın alma seçenekleri ise imkanlarınızın çok daha fazla genişletilebilmesini sağlıyor.

Uygulama çok basit uygulamalar istemeyenler fakat çok profesyonel uygulamaların da zorlayıcı olduğunu düşünenler için hazırlanmış kullanışlı uygulamalar arasında olduğu için Cymera'ya göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Cymera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,626 TOPLAM İNDİRME
43.2 MB DOSYA BOYUTU

Cymera uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca selfieler çekebilir, onları filtreleyebilir ve kolaj haline getirebilirsiniz.

Cymera uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz kaliteli özçekim yani selfie uygulamalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor ve cihazınızın kendi standart kamera uygulamasından çok daha kaliteli çekimlere imkan tanıyor. Ücretsiz olması ve kolay kullanılır bir yapıya sahip olması ise en kısa zamanda istediğiniz kadar selfie'yi hemen çekmeniz için oldukça yeterli.

Uygulamada çok sayıda farklı lens ve çekim modu bulunduğu için kullanırken kendi özelleştirmelerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Profesyonel fotoğraf makinelerinden esinlenen uygulama, böylece sarsıntı önleme özelliği, zamanlayıcı gibi fotoğraf kalitesini arttıracak özelliklere de sahip.

Fotoğraflarınızı çektikten sonra onları güzelleştirmek için ışık dengeleriyle oynayabilir, filtreler kullanarak daha farklı atmosferler yaratabilirsiniz. Bu bakımdan uygulamada bulunan filtre ve efektlerin muadili uygulamalardan çok daha kaliteli olduğunu da belirtmek gerek. Zira Cymera ortaya çıktığında henüz selfie kavramı popüler değildi ancak uygulama tam da bu amaçla hazırlanmıştı.

Elbette çerçeveler ekleyebilmek veya yakınlaştırma, uzaklaştırma uygulamaları yapmak da Cymera'da mümkün. Bu sayede sosyal ağlardan paylaşmak istediğiniz fotoğraflarınız çok daha etkileyici görüneceklerdir. Selfie'lerinizi kullanarak çok çeşitli opsiyonlara sahip kolajlar da oluşturabilir, böylece isterseniz arkadaşlarınızın selfie'lerini de kolajınıza katabilirsiniz.

Eğer hem selfie çekmek hem de arkadaşlarınızla paylaşmak istiyorsanız en güzel görünümü elde edebileceğiniz uygulamalardan birisi olan Cymera'ya göz atmayı sakın unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında