Cyphertite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
0.01 MB DOSYA BOYUTU

Cyphertite, 256 bit AES-XTS şifreleme sistemini kullanarak dosyalarınızı bulut ortamda güvenle saklamanızı sağlayan yüksek güvenlikli çevrimiçi yedekleme programıdır.

Cyphertite, 256 bit AES-XTS şifreleme sistemini kullanarak dosyalarınızı bulut ortamda güvenle saklamanızı sağlayan yüksek güvenlikli çevrimiçi yedekleme programıdır.

Gmail, Google Drive, Dropbox, SkyDrive gibi hizmetler kişisel verilerinizi koruma garantisi vermez. Buraya yüklediğiniz dosyalarınız siz şifrelemediğiniz sürece risk altındadır, yetkisiz kişilerin erişimine açıktır. Cyphertite açık kaynak kodlu şifreleme sistemini kullanır ve dosyalarınız 256-bit AES-XTS şifreleme ile korunur. Birçok bulut servisi depoladığınız dosyalara direkt erişim sağlayabilirken Cyphertite gizliliğinize saygı duyar ve esas verilerinize erişmez. Dosyanızı göndermeden verileriniz Crypto Passphrase ile oluşturduğunuz şifre ile şifrelenir ve ancak bu şifreyi kullanarak dosyalarınıza erişebilirsiniz. Şifrenizi oluştururken altta gösterilen hacklenme zamanına bakarak güçlü bir şifre belirleyebilir veya otomatik şifre oluşturma seçeneğini kullanabilirsiniz. Şifrelenmiş dosyalarınıza bu şifreyi kullanarak erişeceğiniz için şifrenizi not etmenizi, yazdırmanızı veya güvenli bir yere kaydetmenizi öneririm.

Ücretsiz hesap oluşturduğunuzda 8 GB çevrimiçi depolama alanı elde edersiniz. Aylık 10$ ödeyerek limitsiz depolama alanına sahip olursunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo Backup Pro

    Kolay ve güçlü yedekleme çözümü isteyenlere!
  • Coolmuster Android Assistant

    Coolmuster Android Assistant ile Android telefon yedekleme ve geri yükleme çok kolay! Android telefon yedekleme programı PC içindir.
  • Ashampoo Backup

    Tüm disk bölümlerini kolaylıkla yedekleyin ve geri yükleyin.
  • Yedek Servisi

    Yedek Servisi; Manuel, otomatik yedekleme, yedekleri geri alma ve Interbase yedekleme bölümü ile AKINSOFT Yedekleme Servisi artık yedeklerinizi alırken ya da yedeklerinizi geri alırken sadece bir tuşla işlem yapmanızı sağlıyor.
  • AOMEI Backupper Network

    Yedekleme yönetim çözümü
  • FBackup

    FBackup otomatik yedekleme seçeneği sunan, ücretsiz ve Türkçe dil desteğine sahip bir dosya yedekleme programıdır.
  • Auto Backup Software

    Auto Backup Software el ile ya da otomatik olarak yedekleme yapmak iin tasarlanm bir veri yedekleme yazlmdr
  • MiniTool ShadowMaker Free

    Verilerinizi güvende tutmak adına profesyonel yedekleme çözümü.