Da Vinci Kids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
221 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Çocukların meraklı olmasını sağlayan bir eğitici oyun

Da Vinci Kids, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğitici bir mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. Çocuklara yönelik olarak geliştirilen oyunda bilim ve fizik alanında eğitimler yer alıyor.

Çocukların eğlenirken öğrenmeleri için yola çıkan bir oyun olan Da Vinci Kids, astronomi, fizik, tarih ve sanat gibi pek çok farklı konuda bilgileri içeriyor. Öğrenmeyi destekleyen testlerin ve özel yöntemlerin yer aldığı oyunda çocuklar son derece keyifli vakit geçirebiliyorlar. Merak duygusunu uyandıran Da Vinci Kids ile çocukların daha bilgili ve araştırmacı olabileceğini de söyleyebilirim. Uzmanlar tarafından seçilmiş ve çocuklar için son derece güvenli programların da yer aldığı Da Vinci Kids mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. 200 saatten fazla eğitim videosuna sahip olan Da Vinci Kids'i sakın kaçırmayın. Ödüllü içeriklerin de yer aldığı oyunda eğitim ve eğlence bir arada yürüyor. Eğer çocuklarınız için daha faydalı bir oyun arıyorsanız Da Vinci Kids tam size göre.

Da Vinci Kids oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Da Vinci Kids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Çocukların bilim ve fizik konularında bilgilenmesini sağlayan bir oyun

Da Vinci Kids, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza kurup çocuklarınıza oynatabileceğiniz eğitici bir mobil oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Çocukların bilim ve fizik konularında bilgi sahibi olmasını sağlayan oyunu mutlaka telefonlarınıza indirmelisiniz.

Astronomi, fizik, tarih, sanat ve bilim gibi konularda çocukların eğitici bilgiler öğrenmesini sağlayan bir oyun olma özelliği taşıyan Da Vinci Kids, özel yöntemleri ve uzman eğitimleriyle dikkat çekiyor. Çocukların hem eğlenceli hemde eğitimle dolu vakit geçirmelerini sağlayan Da Vinci Kids, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Alanında uzman kişiler tarafından oluşturulmul 200 saatten fazla eğitim videosunun ve 2500 farklı eğitim konusunun yer aldığı Da Vinci Kids sizleri bekliyor. Merak duygusunu uyandıran Da Vinci Kids ile çocukların daha bilgili ve araştırmacı olabileceğini de söyleyebilirim. Ödüllü içeriklerin de yer aldığı oyunda eğitim ve eğlence bir arada yürüyor. Eğer çocuklarınız için daha faydalı bir oyun arıyorsanız Da Vinci Kids tam size göre.

Da Vinci Kids oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cruise Kids

    Cruise Kids, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz enteresan bir seyahat oyunu.
  • Doctor Kids 2

    Doctor Kids 2, çocuk doktoru olduğunuz eğlenceli Android oyunu.
  • Memory Game For Kids

    Memory Game For Kids, görsel olarak şekilleri eşleştirip hafıza geliştirmeye yarayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android çocuk oyunu.
  • Math for Kids

    Math for Kids, adından da anlayacağınız üzere çocuklarınızın matematik çalışabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android matematik oyunu.
  • Kids Cycle Repairing

    Kids Cycle Repairing özellikle çocukların severek oynayacağı bir bisiklet tamir etme oyunu.
  • Samsung Kids Mode

    Samsung Kids Mode uygulaması sayesinde akıllı telefonlarınızı çocuklarınıza güvenle verebilirsiniz.
  • Coloring Book for Kids

    Coloring Book for Kids, son derece basit ve kullanımı kolay şekilde geliştirilen bir Android çocuk boyama kitabı uygulaması.
  • Kids Animals Jigsaw Puzzles

    Kids Animals Jigsaw Puzzles, çocuklarınızın hayvan isimlerini öğrenmesini sağlayan eğitici ve eğlenceli bir Andorid bulmaca oyunu.