Dad Jokes Duel

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir kart oyunu

Dad Jokes Duel, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir kart oyunu olarak dikkat çekiyor.

Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir oyun olan Dad Jokes Duel, kötü şakalar karşısındaki sabrınızı ölçmenize yardım ediyor. Beğenerek oynayabileceğiniz oyunda keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Onlarca korkunç derecede kötü şakanın yer aldığı oyunda arkadaşlarınızla kıyasıya mücadele edebiliyorsunuz. Sabrınızı sonuna kadar sınayabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Arkadaş ortamınızı şenlendirmek için tercih edebileceğiniz Dad Jokes Duel oyununu sakın kaçırmayın. Bu tarz bir oyun arayışınız varsa Dad Jokes Duel sizleri bekliyor.

Dad Jokes Duel oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Dad Jokes Duel

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Kötü esprilere dayanıklılığınızı ölçün

Dad Jokes Duel, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil kart oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Beğenerek oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Dad Jokes Duel oyununda kötü espriler ile arkadaşlarınızla mücadele ediyorsunuz. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Onlarca farklı esprinin yer aldığı oyunda amacınız gülmeden arkadaşlarınızı güldürmek ve puanlar kazanmak. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Sabrınızı sonuna kadar sınayabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Arkadaş ortamınızı şenlendirmek için tercih edebileceğiniz Dad Jokes Duel oyununu sakın kaçırmayın. 

Dad Jokes Duel oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dice Duel

    Dice Duel, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilen çok oyunculu online zar oyunu.
  • The Chameleon

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kart oyunu
  • Void Tyrant

    Harika deneyim sunan bir kart oyunu
  • MARVEL Duel

    MARVEL Duel Android kart oyunu, süper kahramanlarla kötüleri buluşturuyor.
  • Yu-Gi-Oh! Duel Links

    Yu-Gi-Oh! Duel Links, Android platformuna ücretsiz çıkış yapan Konami imzalı online multiplayer kart oyunu.
  • World Series of Poker

    World Series of Poker, profesyonel olarak online poker oynamak isteyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android poker oyunu.
  • KlikIt Original

    Zevkli deneyim sunan bir masa oyunu
  • Catan Universe

    Zevkli ve keyifli bir masa oyunu