Daily Ab Workout Free

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz karın kası geliştirme uygulamasıdır.

Daily Ab Workout Free, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz ve evinizde kendi kendinize egzersizleri yapabileceğiniz faydalı bir uygulamadır. Çok yoğun çalışan ve spor yapmaya vakit bulamayan insanların beğeneceğini düşünüyorum.

Günde kısa bir süre egzersiz yaparak sağlıklı bir yaşama adım atmak istiyorsanız, karın kaslarınızı çalıştıracak olan bu uygulamadan başlayabilirsiniz. Programı kullanması çok kolaydır ve egzersizler profesyonel antrenörler tarafından hazırlanmıştır.

Yalnızca karın kaslarını çalıştırmayı hedefleyen bu uygulamada pek çok egzersiz bulunuyor. Bu egzersizleri videolar eşliğinde, zamanlayıcıyı açarak yapabilirsiniz. Böylece bir programı takip ederek egzersiz yapabilirsiniz.

Uygulamanın ücretsiz versiyonunda daha az egzersiz ve reklamlar bulunuyor. Isterseniz pro versiyonunu satın alıp reklamlardan kurtulabilir ve daha fazla kişiselleştirilmiş egzersize sahip olabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Daily Ab Workout Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
9.9 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz karın kası çalıştırma uygulamasıdır.

Yoğun çalışan kadınlar ve erkekler, özellikle spor yapmak için spor salonuna gidemeyenler veya koşmak için çevrede uygun mekan bulamayanlar, evde spor yapmak için çeşitli yollar arıyorlar. Artık mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu amaçla geliştirilmiş pek çok uygulama var.

Daily Ab Workout Free de bunlardan bir tanesi. Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz uygulamanın bir de pro versiyonu var. Ücretsiz versiyonunda reklam ve daha az seçenek olduğu için pro versiyonu satın almayı düşünebilirsiniz.

Uygulamada karın kaslarınızı çalıştırmak için pek çok egzersiz sizleri bekliyor. Bu egzersizleri videolar eşliğinde ve zamanlayıcı sayesinde çok daha kolay bir şekilde yapabilir ve program takip edebilirsiniz.

Eğer ücretli versiyonu satın alırsanız kişiselleştirilmiş çok daha fazla egzersiz seçeneğine sahip olabilirsiniz. Siz de evde spor yapmanın yollarını arıyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Plank Workout

    Plank Workout: Plank egzersizleri ile 30 günde kilo verecek, yağları yakacak, kaslarınızı güçlendireceksiniz.
  • Home Workout

    Home Workout: Evde spor yapmak isteyenler için egzersiz uygulaması
  • Idle Workout Master

    Rengarenk bir dünyaya ev sahipliği yapan Idle Workout Master oyunculara eğlence dolu anlar sunuyor.
  • Abs workout

    Abs Workout, karın kası gelişimi için tasarlanmış egzersizleri bir araya getiren bir uygulama.
  • Chest Workout

    Chest Workout sayesinde daha sağlıklı ve hacimli görünen göğüs kaslarına sahip olabiliyoruz.
  • FIT Radio Workout Music

    FIT Radio Workout Music, iş çıkışı gittiğimiz spor salonlarında yada kendi başımıza yaptığımız spor esnasında dinlememiz için bir çok yüksek tempolu şarkı çalan ücretsiz Android radyo uygulamasıdır.
  • 7 Minute Workout Challenge

    7 Minute Workout Challenge kapsamlı ve kolay anlaşılır içeriğiyle dikkat çeken bir egzersiz uygulaması.
  • 30 Day Fit Challenges Workout

    30 Day Fit Challenges Workout, kısa sürede forma girmek isteyenlerin deneyebilecekleri bir spor uygulaması.