Dailymotion Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
209 TOPLAM İNDİRME

Dailymotion Games uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca oyunlara dair canlı yayınları izleyebiliyorsunuz.

Dailymotion Games uygulaması, Android mobil cihazlarda kullanılabilecek bir Twitch alternatifi diyebilirim ve kullanıcıların kolaylıkla en sevdikleri oyunlara dair canlı yayınları izlemelerine olanak tanıyor. Böylece canınız sıkıldığında dünyaca ünlü oyuncuların oynayışlarını izleyebiliyor ve keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Ücretsiz olarak sunulan ve rahatça kullanılabilen bir arayüzle gelen uygulamanın internet bağlantısı gerektirdiğini de unutmamak gerekli.

Uygulama içerisinde her an oyunlara dair çok sayıda canlı yayın keşfetmek mümkün. Dilerseniz karşınıza çıkan yayınları hemen izleyebiliyor, isterseniz de sevdiğiniz oyunları aratarak o oyunlara dair steamleri görüntüleyebiliyorsunuz. 3G gibi bağlantılarda kotanızın bitmesinden korkuyorsanız daha düşük görüntü kalitesi seçeneklerini kullanarak kota harcamasını en düşük düzeye getirmek de mümkün. Böylece her kullanıcıya yönelik opsiyonların yeteri kadar sunulduğunu söyleyebilirim.

Videoların izlenmesi esnasında herhangi bir zorluk olmaması ve mobil cihazların pek de zorlanmaması sayesinde kesintisiz bir seyir keyfi sunulabiliyor. Android için native olarak üretilmiş olan video playerın bu husustaki katkısı çok büyük.

Elbette canlı yayınları sadece oyunların adına göre değil, yayıncıların adına göre de aratabiliyor ve hemen izlemeye başlayabiliyorsunuz. Bilgisayar başında değil de rahat bir yerde otururken oyun yayınlarını seyretmek isteyenlerin beğenecekleri alternatiflerden birisi olduğunu düşünüyorum.

Eğer Twitch gibi servislerin canlı yayın olanaklarından hoşlanıyorsanız Dailymotion Games uygulamasına göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

Dailymotion Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME

Dailymotion Games uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan oyunlar için yapılan canlı yayınları izleyebiliyorsunuz.

Dailymotion Games uygulaması, internet üzerinden oyun canlı yayınlarını izlemek isteyen iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Twitch üzerinden yapılan steam yayınlarının bir nevi alternatifini sunduğunu söyleyebileceğimiz uygulama, hem kolay kullanımı hem de çok sayıda işe yarar işlevi sayesinde göz atmadan geçmemeniz gerekenler arasında.

Uygulamayı kullanarak canlı oyun videoları izlemek istediğinizde tek yapmanız gereken oyununuzu seçmek ve daha sonra hangi yayını takip edeceğinize karar vermek. Neredeyse tüm popüler oyunların uygulamada yer alması sebebiyle kullanımınız esnasında sevdiğiniz içeriklere kolayca erişebileceğinizi düşünüyorum.

Video izleme sırasında özellikle 3G gibi sınırlı ağlardan bağlantı kuruyorsanız, Dailymotion Games'te yer alan video kalitesi değiştirme özelliğinden de faydalanabiliyorsunuz. Bu özellik sayesinde Full-HD görüntüden 240p kaliteye kadar kademeli olarak geçebiliyor, videoları takılmadan ve çok fazla kota harcamadan izleyebiliyorsunuz.

Uygulamanın video oynatıcısı her türlü yayını sorunsuz bir şekilde kaldırabiliyor ve böylece arkaplanda çalışan uygulamalar fazla olsa bile videoları takılmadan görüntülemek mümkün hale geliyor. AirPlay desteğinin olması ise karşımıza çıkan işe yarar özelliklerden bir tanesi daha.

Eğer Twitch alternatifi steam yayını uygulamaları arıyor ve dünyaca ünlü yayıncıları mobil cihazlarınızdan izlemek istiyorsanız göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dailymotion Video Stream

    Dailymotion Video Stream adlı Android uygulamasıyla popüler video sitesi Dailymotion'ı mobil cihazınız üzerinden kolaylıkla takip edebilirsiniz.
  • AllTube Player Pro

    AllTube Player Pro ile YouTube, Dailymotion, Vimeo videolarını izleyebilir, dilediğiniz videoyu cihazınıza indirebilirsiniz.
  • Dailymotion

    Dailymotion, hem Dailymotion editörleri tarafından seçilen hem de size özel önerilen videolar ile eğlenceli vakit geçirebileceğiniz resmi Android Dailymotion uygulaması.
  • Games Screen Recorder

    Games Screen Recorder uygulaması Android kullanıcılarına ekranlarını zahmetsizce kaydetme şansı veriyor.
  • Troll Face Quest Video Games

    Troll Face Quest Video Games, Android platformunda ücretsiz oynanabilen trolleme oyunu.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.