Damacana

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME

Damacana, bir çok güvenilir su markasından kolayca su sipariş verebilmenizi sağlayan başarılı ve yararlı bir Android uygulamasıdır.

Damacana, karışık telefonla sipariş işlemlerini ortadan kaldırarak, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden rahatça su siparişi vermenizi sağlayan güzel ve etkileyici bir uygulamadır.

Pek çok su markasından güvenle sipariş vermenizi sağlayan uygulamada yapmanız gereken sadece kayıt olmak. İsim, soyisim, telefon ve adres bilgilerinizi girerek kayıt olduktan sonra dilediğiniz gibi damacana su siparişi verebiliyorsunuz.

Sipariş ekranında Şimdi ve Sonra olmak üzere iki buton bulunuyor. Şimdi olarak seçtiğinizde su siparişiniz hemen kapınıza geliyor. Sonra seçeneğini seçtiğinizde ise belirlediğiniz zamanda damacana suyunuz geliyor. Sipariş işlemlerini oldukça kolay hale getiren uygulama ile artık rahatça damacana su siparişi verebileceksiniz.

Uygulamayı kullanarak hem yakınınızdaki damacana su satışı yapan bayileri hemde bu su markalarının kendi sitelerine giderek sattıkları ürünler hakkında detaylı bilgi alabiliyorsunuz. Su markalarının kullanıcılarına özel yapmış olduğu kampanyalardan da uygulamayı kullanarak haberdar olabilir ve aynı zamanda yararlanabilirsiniz.

Sizde Android cihazınızı kullanarak hızlı ve kolay bir şekilde su siparişi vermek istiyorsanız hemen Damacana uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Damacana

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Damacana, seçkin su markalarından iPhone ve iPad'inizi kullanarak kolayca su siparişi verebileceğiniz oldukça etkileyici ve kullanışlı bir uygulamadır.

Damacana, çok kullanılan ve en iyi su markalarını bir araya toplayan bir hızlı su sipariş uygulamasıdır. Su bayisinin telefon numarası, sipariş işlemlerinde kullanılan kodlar ve sipariş aşamasındaki tüm diğer zahmetli işlemleri ortadan kaldırarak kolayca su siparişi vermenizi sağlayan uygulamayı çok beğeniceğinize eminim.

Uygulamayı yükledikten sonra yapmanız gereken tek şey, isim, soyisim, telefon ve adres bilgilerinizi girerek bir ehsap oluşturmak. Hesabınızı oluşturduktan sonra uygulamayı kullanarak ister hemen isterseniz daha sonraki bir tarih için su siparişi verebilirsiniz. Belirlediğiniz sürede su kapınızda olacaktır. Sade ve şık arayüzü ile kullanımı oldukça kolay olan uygulama sayesinde su sipariş işlemleriniz oldukça kolaylaşacaktır.

Uygulamayı kullanarak su markalarının kendi sayfalarına girebilir ve ürünler hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca su markalarının kullanıcılarına sunduğu çeşitli promosyonlardan uygulama ile haberdar olup yararlanabiliyorsunuz.

Seçeceğiniz ilçede hangi damacana su markalarının bulunduğu görebileceğiniz uygulamayı ücretsiz olarak indirerek kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim. Sipariş işlemlerinizi tek bir dokunuşa kadar indirgeyen bu uygulama çok kullanışlı ve başarılı.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BiSU

    BiSU, Android telefonunuzdan damacana su siparişi vermek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Elmacık Su

    Elmacık Su uygulamasını kullanarak, Android cihazlarınız üzerinden damacana su siparişlerinizi kolayca verebilirsiniz.
  • DAMACANA!

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.