DANDY DUNGEON

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

DANDY DUNGEON, prensesi kurtarmak için zindana girdiğiniz bulmaca - rpg oyunu.

DANDY DUNGEON, evinde oyun geliştiren bir adamın kendi yarattığı hikayesine dahil olduğumuz bir rpg oyunu. Retro görselleriyle eski nesil oyuncuları kendisine bağlayacağını düşündüğüm oyun, Android platformuna ücretsiz çıkış yapmasıyla sevindiriyor. Bulmaca öğeleri için RPG oyunlarından keyif alıyorsanız telefonunuza indirin; kaçırmayın derim.

Büyük bir oyun yayıncısında programcı olarak uzaktan çalışan Yamada-kun’ın geliştirdiği oyunlardan birini oynuyoruz aslında. Bilgisayarın başında saatler harcayarak karakter modellemesinden oynanış dinamiklere her şeyi kendi ayarlayan karakterimizin oyununda karanlık zindanlara giriş yapıyoruz. Yaratıklar, tuzaklar, hazineler ve engellerle dolu zindanlarda bulunma nedenimiz – bir klasik olacak ama – prensesi kurtarmak. Gerçekte aşık olduğumuz oyunda da prenses yaptığımız kızı kurtarmamızla bilgisayarın başından kalkıyoruz.

Bulunduğumuz noktadan çıkış noktasına yol çizerek ilerlediğimiz oyunda sıra tabanlı oynanış hakim. Karşılaştığımız canavarları tek hamlede öldürememekle birlikte güçlendiricileri almamışsak, silahlarımızı da yenilememişsek kolaylıkla ölüyoruz.

Erkan Calp

DANDY DUNGEON

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
237 MB DOSYA BOYUTU

DANDY DUNGEON, zindanda geçen bulmaca öğeleri içeren rpg oyunu.

DANDY DUNGEON, aşık olduğumuz prensesi kurtarmak için zindanlara giriş yaptığımız bulmaca rpg oyunu. Sadece görsel ve işitsel olarak değil, oynanış stiliyle de eski oyunları hatırlatan yapımın iOS platformuna da ücretsiz çıkması şaşırtıcı. Hem iPhone hem de iPad ile uyumlu olan oyun, hazır ücretsiz indirilebiliyorken kaçırmayın derim.

Oyunda büyük bir oyun yayıncısında programcı olarak çalışan Yamada-kun adında bir karakteri kontrol ediyoruz. Evine kapanıp bilgisayar başında saatlerini vererek zorlukla geliştirdiği oyununa dahil oluyoruz. Gerçek hayatta evinin bitişiğindeki kıza aşık olan ancak aralarındaki engelden kıza kavuşamayan karakterimiz hayatını oyuna aktarıyor. Kendisini bir şövalye, sevdiği kızı da bir prenses olarak oyuna dahil eden karakterimizin önündeki tek engel zindanda yaşayan yaratıklar, tuzaklar. Onları atlatmayı başardığında romantik filmlerde görmeye alışkın olduğumuz sahneyle karşılaşıyoruz.

Retro görsellere sahip oyunda zindanda karşılaştığımız canavarları çoğu zaman kılıcımızı kullanarak öldürüyoruz. Tek hamlede ölmeyen canavarlar oyunda ilerledikçe daha da güçleniyor. Daha da kötüsü – sıra tabanlı oynanış hakim olduğundan – kılıcımızı arka arkaya savuramıyoruz. Yaratıkları bir şekilde öldürdüğümüzde de çıkış noktasını bulmak için uğraş veriyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Dungeon Flicker

    Mobil cihazınızda hem çerezlik oyun olsun hem de RPG havasını yakalayayım diyorsanız ücretsiz Dungeon Flicker size göre.
  • Dungeon Monsters

    Dungeon Monsters, 1. şahıs kamera açısından oynanabilen ilk mobil rpg oyunu.
  • Dungeon Trackers

    Dungeon Trackers kendi destenizi toplayıp rakipleriniz ile kapışacağınız eğlenceli bir Android kart ve RPG oyunu.
  • Tactics Squad: Dungeon Heroes

    Tactics Squad: Dungeon Heroes, zindanlarda yaratıklarla savaştığınız strateji rpg oyunu.
  • Tiny Dice Dungeon

    Kongregate mutfağından çıkma Tiny Dice Dungeon, masaüstü FRP sevenleri zarla, Japon RPG sevenleri sıra tabanlı savaş sistemiyle ayartıyor.
  • Soda Dungeon

    Soda Dungeon, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir macera oyunu.