Dank Tanks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Üç farklı tank mücadelesinde saldırmaya başla.

Dank Tanks, çizgi film sanat tarzı ve kapışmalı oyun modu ile rekabetçi bir mobil oyundur. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için 3 gerçek zamanlı çevrimiçi mücadelede oyun modları ve haritalar, deneyimi her zaman güncel tutmak için farklı farklı düzenlenmiştir.

Genel anlamda tank ve savaş kategorisinde yer alan oyunda her bir tankın, değişmeyen haritalarda ve oynanışta farklı rolleri yerine getirmek adına benzersiz becerilere ve saldırı yeteneklerine sahip olduğu ifade ediliyor. Oyuncular her zaman en iyi seçim yapmasına emin olmak için oyunun her özelliğini ve yönünü keşfetmelisiniz.

Tuhaf karakterler, bombalı yetenekler ve göz alıcı tanklar ile çizgi film standartı tarzında animasyonlara sahiptir. Dil, kültür ve çağın ötesinde aksiyon dolu çılgınlık için hazırlanın. Haritalar ve oyun modları, her saat rotasyona girerek, eşyaları patlayıcı bir şekilde karıştırın! Kendinizi klasik yarışmalarda, ama asla hayal etmediğiniz her türlü yenilikçi modda bulacaksınız.

Ömer Dursun

Dank Tanks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu tank mücadelesinde savaşa başla.

Dank Tanks, çizgi film tarzı ve rekabetçi oyun moduyla dikkat çeken bir aksiyon oyunudur. Tüm dünyadaki oyuncular ile 3'e karşı 3 gerçek zamanlı çevrimiçi olarak savaşabilir ve tank kuvvetnizi kanıtlayabilirsiniz. Tuhaf karakterler, bomba yetenekleri ve göz alıcı tanklar ile gösteriye başlayın!

Dank Tanks'ta kendinizi klasik yarışmalarda, ama asla hayal etmediğiniz her türlü yenilikçi modda bulacaksınız. Her tank, benzersiz yetenekler ve efektlerle, harita ve oyun moduna bağlı olarak güçlü ve zayıf yönleri ile dikkatlice tasarlanmıştır. Dikkatli olun, en deneyimli tank sürücüleri bile yollarda kaybolabilir.

Tuhaf karakterler, bombalı yetenekler ve göz alıcı tanklar ile çizgi film standartı tarzında animasyonlara sahip. Dil, kültür ve çağın ötesinde aksiyon dolu çılgınlık için hazırlanın. Haritalar ve oyun modları, her saat rotasyona girerek, eşyaları patlayıcı bir şekilde kullanın.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Tanks APK

    World of Tanks Blitz APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online tank savaş oyunu. World of Tanks APK, en iyi tank oyunları arasında.
  • Pico Tanks

    Pico Tanks Android oyununda mini tanklarla savaşa giriyorsunuz.
  • Tanks A Lot

    Tankını seç ve 3v3 savaşlarında düşmanlarını patlat.
  • Tanks vs Robots

    Tanks vs Robots, Android işletim sistemi kullanan telefonlar üzerinde oynanabilen yüksek grafikli bir savaş oyunudur.
  • Boom! Tanks

    Boom! Tanks, muhteşem grafiklere ve aksiyona sahip olan Android platformunda oynayabileceğiniz en iyi tank oyunlarından bir tanesi.
  • Metal Force: War Modern Tanks

    Metal Force: War Modern Tanks, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilen en iyi online tank savaşı oyunlarından biri.
  • Micro Tanks Online

    İnternetsiz de oynanabilen tank savaş oyunu
  • AR Smash Tanks!

    Artırılmış gerçeklik destekli tank savaş oyunu