Dark Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
248 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Dark Legends online altyapıya sahip bir vampit oyunudur

Dark Legends, çoklu oyuncu atyapısı ile öne çıkan MMORPG türünde bir rol yapma oyunudur. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir vampir oyunu olan Dark Legends'da vampirler ve insanların arasındaki mücadelede hayatta kalmaya çalışan vampirlerin tarafında yer alıyoruz. İnsanlar vampirlerin soyunu tüketmek için şeytani yaratıkları kullanmışlar ve vampirleri köşeye sıkıştırmışlardır. Biz oyuna bu noktada dahil oluyoruz ve vampirlerin son savunma hattında yer alarak bize verilen görevleri tamamlamaya ve Vampir ülkesinin kurtuluşunu sağlamaya çalışıyoruz.

Oyunda süper güçlere sahip vampirleri yönetmekteyiz. Pençelerimiz, süper hızımız gibi doğal yeteneklerimizin yanında yüzlerce farklı ölümcül silah seçeneğinden birini kullanabiliyoruz. Dark Legends bize kahramanımız için birçok farklı kıyafet seçeneği de sunuyor ve kahramanımızı kişiselleştirebilmemize imkan tanıyor.

Dark Legends'ın en güzel yönü oyunu hem tek oyunculu hem çok oyunculu olarak oynayabilmemize imkan tanıması. Dilersek arkadaşlarımızla görevleri birlikte yapabileceğimiz gibidiğer oyuncularla yüzleşebiliyor ve PvP karşılaşmalarına dahil olabiliyoruz.

Dark Legends oldukça zengin bir içeriği oyun severlere sunan başarılı bir yapım.

Can Erdil Şentürk

Dark Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
18.8 MB DOSYA BOYUTU

Dark Legends zengin içeriğe sahip bir rol yapma oyunudur

Dark Legends tek kişilik modunun yanında çoklu oyuncu moduna da yer veren, iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz MMORPG türünde bir vampir oyunudur.

Zengin bir içerikle gelen bir rol yapma oyunu olan Dark Legends'da hikaye örgüsü insanlar ve vampirler arasındaki ölümcül savaş etrafında şekillenmektedir. Oyunda insanlar vampirler karşısında şeytani güçlere başvurarak kontrol edemeyecekleri canavarları dünyaya salmış ve vampirleri köşeye sıkıştırmıştır. Biz Dark Legends'da vampirlerin tarafında yer alıyoruz ve vampir ülkesinin son savunma hattında yer alarak bize verilen görevleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Dark Legends'da kahramanımız süper hızlı hareket edebilme gibi özel yeteneklere sahip. Bunun yanında yüzlerce farklı silah seçeneğinden birini kullanarak gücümüzü arttırabiliyor, oyunda ilerledikçe yeni süper güçlere sahip olabiliyoruz. Kahramanımız için birçok farklı kıyafet seçeneği de kişiselleştirme seçenekleri olarak karşımıza çıkıyor.

Dark Legends'ı dilersek tek kişilik modda dilersek çok oyunculu modda oynayabiliyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte görevleri ortak yapabileceğimiz gibi PvP karşılaşmalarında diğer oyuncularla da savaşabilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avenger Legends

    Avenger Legends, Android platformuna ücretsiz çıkış yapan macera rpg (rol yapma) oyunu.
  • Tap Knight and the Dark Castle

    Tap Knight and the Dark Castle, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Left in the Dark

    Left in the Dark gizemli bir sır perdesini aramalaya çalıştığınız bir bulmaca oyunudur
  • A Dark Dragon

    A Dark Dragon'da hikayeyi tamamla ve kayıp ejdere ulaşmaya çalış
  • Fortress Legends

    Fortress Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • DC Legends

    DC Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Chaos Legends

    Chaos Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Lionheart: Dark Moon

    Karanlığı yok edin.