Dark Slash: Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Dark Slash: Hero, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir savaş oyunu.

Dark Slash: Hero, temasıyla beğeni toplayan, aksiyon odaklı bir mobil oyun. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda kılıç ustasının kontrolünü ele alıyor ve saldırıda bulunan düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.

Oyunun en dikkat çekici noktaları arasında upgrade sistemi, farklı haritalar, farklı düşmanlar ve yeni kahramanların açılabiliyor olması bulunuyor. Bunların her biri toplanınca ortaya oyunculara daima farklı deneyimler yaşatan, özgün bir oyun çıkıyor.

Dark Slash: Hero'da karşımıza çıkan grafikler etkileyici tasarımlara sahipler. Retro atmosferiyle öne çıkan bu oyunda kullanılan efektler ve animasyonlar beklentileri karşılayacak seviyede.

Oyunda son derece basit kontrollere yer verilmiş. Parmağımızı ekranda sürükleyerek yapacağımız hamleler ile saldırılar gerçekleştirebiliyoruz. Yapacağımız kombolarla düşmanlara daha fazla hasar verebiliyoruz.

Başarılı bir çizgide ilerleyen Dark Slash: Hero, aksiyon odaklı oyunlar oynamaktan keyifa alanların denemesi gereken bir seçenek

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dark Sword APK

    Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Dark Slash

    Dark Slash basit bir mantığa sahip olmasına rağmen oldukça eğlenceli olan bir mobil oyundur
  • The Dark Hero

    The Dark Hero, Android telefon ve tabletiniz için karanlık bir tema istiyorsanız kullanmanız gereken ücretsiz bir uygulama.
  • Arcane Quest Legends

    İnternetsiz oynanabilen etkileyici aksiyon rpg hack & slash oyunu
  • Tower Slash

    Sonsuz koşu oyunlarında daha fazla aksiyon arıyorsanız Tower Slash sizin için harika bir seçenek olacaktır.
  • Sword Slash

    Sword Slash oldukça yenilikçi ve ilginç bir Android oyunudur.
  • Tap 'n Slash

    Tap 'n Slash mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Slash of the Dragoon

    Slash of the Dragoon, ekrana gelen eşyaları parmağınızın yardımıyla keserek oyun içerisindeki binlerce karakteri toplamaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android oyunudur.