Darkroom Mansion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Darkroom Mansion, karanlık odalarda sürprizlerle dolu bulmacaları çözmenizi amaçlayan bir mobil oyundur.

Gizemlerle dolu bir oyun oymaya hazır mısınız? Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Darkroom Mansion oyunu sizi büyük bir maceraya çağırıyor. Darkroom Mansion oyununda attığınız her adımda yeni bir sürprizle karşılaşacaksınız.

Darkroom Mansion, karanlık odalarda saklanmış oyunlarını bulmanızı ve çözmenizi amaçlayan eğlenceli bir bulmaca oyunu. Standart bulmaca oyunlarına oranla bu oyun oldukça gizemli. Bu yüzden Darkroom Mansion oyununu oynarken biraz gerilebilirsiniz. Darkroom Mansion oyununa ilk başladığınızda sizi eğitici bir karakter karşılıyor. Bu karakter size oyunun nasıl oynanacağını gösteriyor. Gizemli bulmacaları ilk başlarda bu karakter yardımı ile bulacaksınız. Darkroom Mansion oyununun ilerleyen bölümlerinde ise bu karakter sizi yalnız bırakacak. İşte bu aşamadan sonra oyun tam anlamıyla başlamış olacak. Bundan sonra yalnızsınız. Tüm oyunları tek başınıza bulmalı ve çözmelisiniz.

Oldukça ilginç bir oyun olan Darkroom Mansion, oynarken eğlendirmeyi değil şaşırtmayı amaçlıyor. Darkroom Mansion oyununu hemen şimdi indirin ve gizemli bulmacaları çözün. Eğer yeteri kadar hızlı olabilirseniz bu oyunu en kısa sürede bitirerek isminizi duyurabilirsiniz.

Uğur Sağlam

Darkroom Mansion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
214 MB DOSYA BOYUTU

Darkroom Mansion, karanlık odaları dolaşarak gizemli bulmacaları çözmenizi amaçlayan mobil bir oyundur.

Gizemli odaları dolaşmanız gerekiyor. Umarız karanlıktan korkmuyorsunuzdur. Çünkü Darkroom Mansion oyununda karanlık ve gizemli odalardan dışarı çıkmayacaksınız. iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz Darkroom Mansion oyununda, bulmacaları çözmeniz ve ilginç oyunları oynamanız gerekli.

Darkroom Mansion, gizemli odalarda saklanmış olan bulmacaları çözmenizi amaçlayan bir oyundur. Bu oyunun diğer bulmaca oyunlarından farkı ise karanlık olması. Oyunda karanlık odaları dolaşıyorsunuz ve karşınıza çıkan küçük oyunları oynayarak puan kazanmaya çalışıyorsunuz.  Darkroom Mansion oyununa karşınıza çıkan oyunları oynamanın yanında bazı nesneleri de toplamanız gerekiyor. Bu nesnelerle birlikte oyunu bitirmeye çalışıyorsunuz. Yalnız bu oyunu bitirmenin hiç kolay olmadığını size hatırlatalım.

Gerilim dolu müziklere sahip olan Darkroom Mansion oyununu oynarken bazı bölümlerde korkabilirsiniz. Bu yüzden oyunu oynarken kendinizi kaptırmamaya özen gösterin.  Darkroom Mansion oyunun grafiklerini ise oldukça başarılı. Karanlık bir ortam tasarlayan geliştiriciler sadece baktığınız bölümü biraz aydınlatıyor.

Gizemli oyunları seviyorsanız ve bulmaca konusunda iyi olduğunuza inanıyorsanız hemen Darkroom Mansion oyununu indirin ve oynamaya başlayın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Curse Breakers: Horror Mansion

    Curse Breakers: Horror Mansion korku temalı bir bulmaca oyunudur
  • The Mansion

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Mansion Blast

    Eski bir konağı dekore etmeye çalışacağız.
  • Matchington Mansion

    kendi stilimizi yaratacağız.
  • Escape the Mansion

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunudur.
  • Mansion of Puzzles

    Düşündürücü bulmacalar çözerek gizli nesneleri bulmak için dedektiflik yapacağınız eğitici bir oyundur.
  • Magic Mansion

    Magic Mansion mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Scary Mansion APK

    Scary Mansion APK oyunculara korku yüklü sahneler sunuyor.