Darn you Dragons!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Darn you Dragons! heyecan dolu bir Android oyunudur

Darn you Dragons! viking ve ejderha temalarını birleştiren ücretsiz bir Android oyunudur.

Oyun Bjorn adlı vikingimizin kendini ıssız bir adada bulmasıyla başlıyor. Bjorn bir avuç koyunla sıkışıp kaldığı bu adada olmak yerine 7 denize açılmak ve efsanevi maceralar yaşamak tercihinde olsa da bu ıssız adada elinde sadece koyunları kaldığı için koyunlarını tepesinde süzülen ejderhalara karşı savunmaktan başka bir seçeneği yoktur.

Darn you Dragons!'ta Bjorn'ün kontrolünü alarak yukarıdan koyunlarımıza ateş, buz ve zehir topları fırlatan ejderhalara engel olmaya çalışıyoruz. Bjorn'un sahip olduğu balyoz ile bu topları etkisiz hale getirmeli ve ejderhalara geri fırlatarak silahlarını onlara karşı kullanmalıyız.

Bitmek bilmeyen bir eğlence sunan Darn you Dragons! oldukça kolay oynanabilmektedir. kolayca hedef almamızı sağlayan oyun yapısı oyuna akıcılık kazandırıyor. Oyunun el çizimi olan grafikleri standardın üzerinde bir kaliteye sahip. Darn you Dragons!'ta ejderhaları yendikçe elde ettiğimiz tecrübe puanlarını Bjorn'un yeteneklerini geliştirmek için harcayabiliyoruz.

Darn you Dragons! şu özelliklere sahiptir:

  • Yeteneklerinizi sonuna kadar test etmenize imkan tanıyan Endless Game modu
  • Yetenek gerektiren aksiyon dolu oynanış
  • El çizimi orjinal grafikler
  • Bağımlılık yapıcı yüksek puan avı
  • 50'nin üzerinde özel geliştirme seçeneği
  • Bölümsonu canavarları
  • Farklı kontrol yöntemleri
  • Yüksek çözünürlük grafikler
Can Erdil Şentürk

Darn you Dragons!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Darn you Dragons! ücretsiz ve eğlenceli bir iOS oyunudur.

Darn you Dragons! iPhone veya iPad'iniz ile boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize imkan tanıyan ücretsiz bir iOS oyunudur.

Ejderhalar ve vikingler gibi fantastik öğelerin yer aldığı oyunda Bjorn adlı esas oğlanımız düştüğü ıssız adada koyunlarıyla birlikte başbaşa kalmasına lanet okumaktadır. Tanrılar ise Bjorn'un bu yakarışlarını duyarlar ve Bjorn'e arkadaşlık etmesi için aç ejderhaları ıssız adanın üzerine yollarlar. Bu kavuşma pek de sevimli olmamıştır. Aç ejderhalar Bjorn'un koyunlarına göz koymuştur ve Bjorn koyunlarına göz kulak olmalıdır.

Oyunda Bjorn'un kontrolünü ele alarak koyunlarımızı ejderhalara karşı korumaya çalışmaktayız. Balyozumuzla ejderhaların ateş, buz ve zehir ataklarını etkisiz hale getiriyoruz ve bu saldırıları ejderhalara geri püskürterek onları kendi silahlarıyla avlıyoruz. Oyunun gittikçe artan heyecanı oyundan kopmamızı zorlaştırıyor.

Darn you Dragons! basit kontrollere sahiptir ve kolayca oynanabilmektedir. Bu basit kontroller sayesinde oyunu kontrolleri dert etmeden kafamız rahat bir şekilde oynayabiliyoruz. Oyunda ilerledikçe Bjorn'un yeteneklerini geliştirebiliyoruz ve daha güçlü ejderhalara karşı ayakta durabiliyoruz. Özel bölümsonu canavarları da oyuna daha çok heyecan katmakta.

Darn you Dragons! özel olarak çizilmiş yüksek kalite grafiklerle görsel olarak oyunseverleri tatmin etmekte. Retina ekran ile uyumlu olan oyunun ses efektleri ve müzikleri de bütünlüğü tamamlıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Defenders & Dragons

    Defenders & Dragons, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz etkileyici efektlere sahip farklı bir savunma oyunudur.
  • Dragons Rise of Berk APK

    Dragons Rise of Berk APK, kurtarıp eğittiğiniz ejderhalarla savaşlara girdiğiniz bir Android oyunu. Rise of Berk, ejderha oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Knights & Dragons

    Knights & Dragons eğlenceli bir strateji - rol yapma oyunudur
  • Puzzle Defense: Dragons

    Puzzle Defense: Dragons, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir savunma oyunudur.
  • Road To Dragons

    Road To Dragons, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz kaliteli bir RPG olarak dikkat çekiyor.
  • War Dragons

    War Dragons, ejderhalardan oluşan ordunuzu kurup savaştığınız bir Android oyunu.
  • School of Dragons

    School of Dragons ile kendi ejderhamızı yetiştirebiliyoruz